Giriş Kayıt
Dan Mayer

Dan Mayer


Görsel Efekt

Dan Mayer, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kong: Kafatası Adası
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 173,177

Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 199,890

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 696,308

Labirent: Ölümcül Kaçış
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 348,120

Elysium: Yeni Cennet
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 369,473
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 137,502

G.I. Joe: Misilleme
2013 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 155,430

Zor Ölüm: Ölmek İçin Güzel Bir Gün
2013 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 176,781

Kızıl Şafak
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 65,759

Karanlık Gölgeler
2012 Komedi Görsel Efekt 6.2 215,054

Gizemli Adaya Yolculuk
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 74,291

Red: Emekli ve Tehlikeli
2010 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 255,911

Ajan Salt
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 261,492
2010 Komedi Görsel Efekt 4.4 64,093

Çılgın Köpek
2010 Komedi Görsel Efekt 4.2 11,459

Yenilmez
2009 Biyografi Görsel Efekt 7.4 133,108

39. Dosya
2009 Korku Görsel Efekt 6.2 65,861

Melekler ve Şeytanlar
2009 Gizem Görsel Efekt 6.7 234,586

Uzay Patileri
2009 Macera Görsel Efekt    

Tropik Fırtına: Al Bakalım
2008 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 329,624

Kar Patileri
2008 Macera Görsel Efekt    

Zafer Patenleri
2007 Komedi Görsel Efekt 6.3 138,236

Müzede Bir Gece
2006 Macera Görsel Efekt 6.4 260,185

Garfield 2
2006 Komedi Görsel Efekt 5.0 29,051

Şehrin Adamı
2006 Komedi Görsel Efekt 5.6 6,550
2006 Suç Görsel Efekt 5.8 51,825

Da Vinci Şifresi
2006 Gizem Görsel Efekt 6.6 347,307

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 52,608
2004 Aksiyon Görsel Efekt    

İyi Evlat!
2003 Komedi Görsel Efekt 5.1 3,440
2003 Komedi Görsel Efekt 8.1 36,263
2003 Dram Görsel Efekt    
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 3,639

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Görsel Efekt 8.4 70,897
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017