Giriş Kayıt
Dan Mayer

Dan Mayer


Görsel Efekt

Dan Mayer, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kong: Kafatası Adası
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 162,722

Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 196,843

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 685,636

Labirent: Ölümcül Kaçış
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 344,158

Elysium: Yeni Cennet
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 366,193
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 136,293

G.I. Joe: Misilleme
2013 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 154,573

Zor Ölüm: Ölmek İçin Güzel Bir Gün
2013 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 175,612

Kızıl Şafak
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 65,413

Karanlık Gölgeler
2012 Komedi Görsel Efekt 6.2 213,266

Gizemli Adaya Yolculuk
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 73,591

Red: Emekli ve Tehlikeli
2010 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 254,288

Ajan Salt
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 259,537
2010 Komedi Görsel Efekt 4.4 63,593

Çılgın Köpek
2010 Komedi Görsel Efekt 4.2 11,459

Yenilmez
2009 Biyografi Görsel Efekt 7.4 132,300

39. Dosya
2009 Korku Görsel Efekt 6.2 65,135

Melekler ve Şeytanlar
2009 Gizem Görsel Efekt 6.7 232,566

Uzay Patileri
2009 Macera Görsel Efekt    

Tropik Fırtına: Al Bakalım
2008 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 327,462

Kar Patileri
2008 Macera Görsel Efekt    

Zafer Patenleri
2007 Komedi Görsel Efekt 6.3 137,430

Müzede Bir Gece
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 257,569

Garfield 2
2006 Komedi Görsel Efekt 5.0 29,051

Şehrin Adamı
2006 Komedi Görsel Efekt 5.6 6,550
2006 Suç Görsel Efekt 5.8 51,524

Da Vinci Şifresi
2006 Gizem Görsel Efekt 6.6 344,582

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 52,206
2004 Aksiyon Görsel Efekt    
2004 Aksiyon Görsel Efekt    

İyi Evlat!
2003 Komedi Görsel Efekt 5.1 3,440
2003 Komedi Görsel Efekt 8.1 36,108
2003 Dram Görsel Efekt    
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 3,613

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Görsel Efekt 8.4 70,172
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017