Giriş Kayıt
Dan Mayer

Dan Mayer


Görsel Efekt

Dan Mayer, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kong: Kafatası Adası
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 202,295

Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 208,902

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 735,847

Labirent: Ölümcül Kaçış
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 363,057

Elysium: Yeni Cennet
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 377,232
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 140,759

G.I. Joe: Misilleme
2013 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 157,876

Zor Ölüm: Ölmek İçin Güzel Bir Gün
2013 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 180,086

Kızıl Şafak
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 66,940

Karanlık Gölgeler
2012 Komedi Görsel Efekt 6.2 218,790

Gizemli Adaya Yolculuk
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 77,202

Red: Emekli ve Tehlikeli
2010 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 260,426

Ajan Salt
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 265,982
2010 Komedi Görsel Efekt 4.4 65,484

Çılgın Köpek
2010 Komedi Görsel Efekt 4.2 12,525

Yenilmez
2009 Biyografi Görsel Efekt 7.4 135,479

39. Dosya
2009 Korku Görsel Efekt 6.2 67,205

Melekler ve Şeytanlar
2009 Gizem Görsel Efekt 6.7 239,831

Uzay Patileri
2009 Macera Görsel Efekt 4.5 1,740

Tropik Fırtına: Al Bakalım
2008 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 335,980

Kar Patileri
2008 Macera Görsel Efekt 5.4 2,804

Zafer Patenleri
2007 Komedi Görsel Efekt 6.3 140,774

Müzede Bir Gece
2006 Macera Görsel Efekt 6.4 267,337

Garfield 2
2006 Komedi Görsel Efekt 5.0 31,636

Şehrin Adamı
2006 Komedi Görsel Efekt 5.6 6,550
2006 Suç Görsel Efekt 5.8 52,483

Da Vinci Şifresi
2006 Gizem Görsel Efekt 6.6 354,387

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 53,839
2004 Aksiyon Görsel Efekt    

İyi Evlat!
2003 Komedi Görsel Efekt 5.1 3,440
2003 Komedi Görsel Efekt 8.1 36,645
2003 Dram Görsel Efekt    
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 3,725

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Görsel Efekt 8.4 72,943
Film Altyazıları
Red Sparrow (8,745) Den of Thieves (3,455) Maze Runner: The Death Cure (3,157) Hostiles (2,815) Winchester (2,755) 12 Strong (2,422) Submergence (1,827) A martfüi rém (1,554) The Commuter (1,528) Peter Rabbit (1,370)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (8,918) Supernatural (4,747) The Flash (3,639) The Terror (3,375) The Big Bang Theory (3,311) Gotham (2,790) Legion (2,752) Arrow (2,310) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,281) The Expanse (2,237)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018