Giriş Kayıt
Dan Mayer

Dan Mayer


Görsel Efekt

Dan Mayer, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kong: Kafatası Adası
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 194,308

Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 205,510

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 727,329

Labirent: Ölümcül Kaçış
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 358,284

Elysium: Yeni Cennet
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 374,161
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 139,487

G.I. Joe: Misilleme
2013 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 156,917

Zor Ölüm: Ölmek İçin Güzel Bir Gün
2013 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 178,904

Kızıl Şafak
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 66,382

Karanlık Gölgeler
2012 Komedi Görsel Efekt 6.2 217,494

Gizemli Adaya Yolculuk
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 75,830

Red: Emekli ve Tehlikeli
2010 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 258,613

Ajan Salt
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 264,066
2010 Komedi Görsel Efekt 4.4 64,975

Çılgın Köpek
2010 Komedi Görsel Efekt 4.2 12,383

Yenilmez
2009 Biyografi Görsel Efekt 7.4 134,570

39. Dosya
2009 Korku Görsel Efekt 6.2 66,669

Melekler ve Şeytanlar
2009 Gizem Görsel Efekt 6.7 237,968

Uzay Patileri
2009 Macera Görsel Efekt 4.5 1,740

Tropik Fırtına: Al Bakalım
2008 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 333,365

Kar Patileri
2008 Macera Görsel Efekt 5.4 2,804

Zafer Patenleri
2007 Komedi Görsel Efekt 6.3 139,770

Müzede Bir Gece
2006 Macera Görsel Efekt 6.4 264,511

Garfield 2
2006 Komedi Görsel Efekt 5.0 31,636

Şehrin Adamı
2006 Komedi Görsel Efekt 5.6 6,550
2006 Suç Görsel Efekt 5.8 51,825

Da Vinci Şifresi
2006 Gizem Görsel Efekt 6.6 351,951

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 53,345
2004 Aksiyon Görsel Efekt    

İyi Evlat!
2003 Komedi Görsel Efekt 5.1 3,440
2003 Komedi Görsel Efekt 8.1 36,507
2003 Dram Görsel Efekt    
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 3,684

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Görsel Efekt 8.4 72,027
Dizi Altyazıları
La casa de papel (22,186) Vikings (2,239) Black Mirror (2,027) Counterpart (1,946) Bron/Broen (1,702) Legends of Tomorrow (1,243) Supernatural (1,046) The Alienist (913) Altered Carbon (912) Blindspot (828)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018