Giriş Kayıt
Dan Mayer

Dan Mayer


Görsel Efekt

Dan Mayer, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 176,105

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 638,189

Labirent: Ölümcül Kaçış
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 328,629

Elysium: Yeni Cennet
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 352,921
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 130,766

G.I. Joe: Misilleme
2013 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 150,398

Zor Ölüm: Ölmek İçin Güzel Bir Gün
2013 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 170,626

Kızıl Şafak
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 63,995

Karanlık Gölgeler
2012 Komedi Görsel Efekt 6.2 206,597

Gizemli Adaya Yolculuk
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 70,251

Red: Emekli ve Tehlikeli
2010 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 246,541

Ajan Salt
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 252,867
2010 Komedi Görsel Efekt 4.3 61,564

Çılgın Köpek
2010 Komedi Görsel Efekt 4.2 11,459

Yenilmez
2009 Biyografi Görsel Efekt 7.4 128,811

39. Dosya
2009 Korku Görsel Efekt 6.2 62,931

Melekler ve Şeytanlar
2009 Gizem Görsel Efekt 6.7 223,142

Uzay Patileri
2009 Macera Görsel Efekt    

Tropik Fırtına: Al Bakalım
2008 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 316,472

Kar Patileri
2008 Macera Görsel Efekt    

Zafer Patenleri
2007 Komedi Görsel Efekt 6.3 133,859

Müzede Bir Gece
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 246,298

Garfield 2
2006 Komedi Görsel Efekt 5.0 29,051

Şehrin Adamı
2006 Komedi Görsel Efekt 5.6 6,550
2006 Suç Görsel Efekt 5.8 50,885

Da Vinci Şifresi
2006 Gizem Görsel Efekt 6.6 332,604

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 50,682
2004 Aksiyon Görsel Efekt    
2004 Aksiyon Görsel Efekt    

İyi Evlat!
2003 Komedi Görsel Efekt 5.1 3,440
2003 Komedi Görsel Efekt 8.2 35,498
2003 Dram Görsel Efekt    
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 3,458

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Görsel Efekt 8.4 67,171
Film Altyazıları
Allied (9,501) Doctor Strange (9,491) Moana (7,981) Assassin's Creed (5,683) Lion (4,810) Arrival (3,724) Hacksaw Ridge (2,894) Nocturnal Animals (2,569) Fences (2,520) Forushande (1,924)
Dizi Altyazıları
Taboo (9,956) Supernatural (7,558) The Expanse (4,668) Vikings (4,330) The Big Bang Theory (3,790) Suits (3,412) Legion (3,349) The Blacklist (3,286) Arrow (3,097) Sherlock (2,748)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017