Giriş Kayıt
Dan Mayer

Dan Mayer


Görsel Efekt

Dan Mayer, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kong: Kafatası Adası
2017 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 47,506

Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 180,464

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 647,005

Labirent: Ölümcül Kaçış
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 331,270

Elysium: Yeni Cennet
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 355,294
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 131,686

G.I. Joe: Misilleme
2013 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 150,990

Zor Ölüm: Ölmek İçin Güzel Bir Gün
2013 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 171,408

Kızıl Şafak
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 64,217

Karanlık Gölgeler
2012 Komedi Görsel Efekt 6.2 207,661

Gizemli Adaya Yolculuk
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 70,741

Red: Emekli ve Tehlikeli
2010 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 247,844

Ajan Salt
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 254,048
2010 Komedi Görsel Efekt 4.3 61,875

Çılgın Köpek
2010 Komedi Görsel Efekt 4.2 11,459

Yenilmez
2009 Biyografi Görsel Efekt 7.4 129,437

39. Dosya
2009 Korku Görsel Efekt 6.2 63,282

Melekler ve Şeytanlar
2009 Gizem Görsel Efekt 6.7 225,060

Uzay Patileri
2009 Macera Görsel Efekt    

Tropik Fırtına: Al Bakalım
2008 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 317,954

Kar Patileri
2008 Macera Görsel Efekt    

Zafer Patenleri
2007 Komedi Görsel Efekt 6.3 134,475

Müzede Bir Gece
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 248,342

Garfield 2
2006 Komedi Görsel Efekt 5.0 29,051

Şehrin Adamı
2006 Komedi Görsel Efekt 5.6 6,550
2006 Suç Görsel Efekt 5.8 50,885

Da Vinci Şifresi
2006 Gizem Görsel Efekt 6.6 334,855

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 50,948
2004 Aksiyon Görsel Efekt    
2004 Aksiyon Görsel Efekt    

İyi Evlat!
2003 Komedi Görsel Efekt 5.1 3,440
2003 Komedi Görsel Efekt 8.2 35,570
2003 Dram Görsel Efekt    
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 3,474

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Görsel Efekt 8.4 67,634
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (8,367) Rogue One (5,897) Split (4,479) Assassin's Creed (3,262) Hidden Figures (3,032) Paterson (2,733) Brimstone (2,505) Patriots Day (1,984) The Institute (1,611) The Great Wall (1,467)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,545) Legion (8,104) Arrow (4,870) Legends of Tomorrow (2,466) The Expanse (2,378) Into the Badlands (2,184) Vikings (2,088) The Blacklist (1,972) Black Sails (1,798) 24: Legacy (1,710)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017