Giriş Kayıt
Shreya Ghoshal

Shreya Ghoshal (33)


Müzisyen

Shreya Ghoshal, 12 Mart 1984 Rawatbhata, Rajasthan, Hindistan doğumlu müzisyen. 3 Aptal (2009), PK (2014), Benim Adım Khan (2010), Bhaag Milkha Bhaag (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 12 Mart 1984
Doğum Yeri: Rawatbhata, Rajasthan, Hindistan
Diğer Bir İsmi: Shreya Ghosal | Shrey Ghosal | Shriya Ghosal | Shr
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 32 Aksiyon Müzik    
2016 32 Gizem Müzik 5.4 165
2016 32 Aksiyon Müzik 6.3 171
2016 32 Aksiyon Müzik 6.4 669
2016 32 Aksiyon Müzik 5.0 57
2016 32 Komedi Müzik 6.6 725
2016 32 Dram Müzik 4.2 135
2015 31 Dram Müzik 7.7 2,216
2015 31 Dram Müzik 6.8 929
2015 31 Aksiyon Müzik 5.2 595
2015 31 Biyografi Müzik 8.3 2,424
2015 31 Müzik 6.8 68
2015 31 Aksiyon Müzik 5.8 370
2015 31 Komedi Müzik 5.7 1,159
2015 31 Aksiyon Müzik 7.5 13,223
2014 30 Komedi Müzik 4.0 92
2014 30 Aile Müzik 6.6 249
2014 30 Komedi Müzik 8.2 99,845
2014 30 Komedi Müzik 5.1 65
2014 30 Aksiyon Müzik 6.4 314
2014 30 Suç Müzik 6.4 434
2014 30 Aksiyon Müzik 5.5 17,517
2014 30 Gerilim Müzik 5.5 1,648
2014 30 Komedi Müzik 8.2 5,988
2014 30 Komedi Müzik 5.5 192
2014 30 Aksiyon Müzik 5.0 4,655
2014 30 Aksiyon Müzik 6.1 7,448
2014 30 Aile Müzik 6.7 5,500
2014 30 Korku Müzik 5.0 723
2013 29 Komedi Müzik 6.7 711

Ram ile Leela
2013 29 Dram Müzik 6.3 13,670
2013 29 Komedi Müzik 2.5 447
2013 29 Gerilim Müzik 6.2 926
2013 29 Biyografi Müzik 8.3 42,684
2013 29 Aksiyon Müzik 3.4 1,322
2013 29 Komedi Müzik 6.8 1,209
2013 29 Aksiyon Müzik 6.5 613
2013 29 Aksiyon Müzik 6.5 8,614

Şimdi Kalbimdesin
2013 29 Dram Müzik 7.6 21,139
2013 29 Aksiyon Müzik 5.4 436
2013 29 Komedi Müzik 4.6 111
2013 29 Suç Müzik 5.6 94
2013 29 Aksiyon Müzik 5.4 1,896
2013 29 Dram Müzik 7.0 20,514
2012 28 Aksiyon Müzik 4.9 10,785
2012 28 Dram Müzik 7.2 930
2012 28 Aksiyon Müzik 4.3 4,708
2012 28 Aksiyon Müzik 7.0 476
2012 28 Dram Müzik 6.8 42,917
2012 28 Aksiyon Müzik 5.8 3,493
2012 28 Komedi Müzik 8.3 29,898
2012 28 Romantik Müzik 4.3 900
2012 28 Aksiyon Müzik 5.4 21,643
2012 28 Aksiyon Müzik 6.3 9,193
2012 28 Komedi Müzik 5.5 6,026
2012 28 Aksiyon Müzik 5.8 15,946

Wasseypur Çeteleri
2012 28 Aksiyon Müzik 8.3 51,854
2012 28 Romantik Müzik 4.0 686
2012 28 Komedi Müzik 5.6 52
2012 28 Aksiyon Müzik 6.6 4,758
2012 28 Aksiyon Müzik 4.0 1,540
2012 28 Komedi Müzik 5.4 9,657
2012 28 Dram Müzik 8.2 42,848
2012 28 Komedi Müzik 3.5 941
2012 28 Komedi Müzik 5.8 3,333
2012 28 Romantik Müzik 5.8 2,323
2012 28 Aksiyon Müzik 7.0 16,794
2011 27 Dram Müzik 8.1 2,369
2011 27 Romantik Müzik 5.7 7
2011 27 Biyografi Müzik 6.7 6,583
2011 27 Macera Müzik 3.7 840
2011 27 Dram Müzik 7.2 705
2011 27 Komedi Müzik 5.3 98
2011 27 Dram Müzik 6.6 351
2011 27 Komedi Müzik 5.7 765
2011 27 Aksiyon Müzik 6.3 5,264
2011 27 Dram Müzik 7.2 2,969
2011 27 Romantik Müzik 5.9 85

Yakın Koruma
2011 27 Romantik Müzik 4.5 17,090
2011 27 Dram Müzik 5.4 121
2011 27 Dram Müzik 6.0 83
2011 27 Aksiyon Müzik 6.7 10,583
2011 27 Aksiyon Müzik 4.3 1,049
2011 27 Dram Müzik    
2011 27 Dram Müzik 5.6 344
2011 27 Suç Müzik 7.2 2,766
2011 27 Aksiyon Müzik 7.0 1,924
2011 27 Aksiyon Müzik 5.1 1,572
2011 27 Suç Müzik 6.4 21
2011 27 Müzik 6.7 60
2011 27 Komedi Müzik 5.7 52
2011 27 Macera Müzik 5.5 390
2011 27 Aksiyon Müzik 5.7 3,030
2011 27 Aksiyon Müzik 6.3 665
2011 27 Aksiyon Müzik 3.9 164
2010 26 Dram Müzik 4.8 162
2010 26 Komedi Müzik 6.0 269
2010 26 Komedi Müzik 2.5 8,414
2010 26 Dram Müzik    
2010 26 Dram Müzik 7.4 7,040
2010 26 Komedi Müzik 4.1 3,966
2010 26 Komedi Müzik 6.1 1,426
2010 26 Suç Müzik 3.1 313
2010 26 Dram Müzik 7.4 1,360
2010 26 Romantik Müzik 7.2 2,324
2010 26 Aksiyon Müzik 7.0 2,292
2010 26 Aksiyon Müzik 7.1 18,663
2010 26 Dram Müzik 5.0 35
2010 26 Aksiyon Müzik 6.3 21,395

Biz Aileyiz
2010 26 Dram Müzik 5.5 2,181
2010 26 Komedi Müzik 7.2 926
2010 26 Dram Müzik 4.1 1,299
2010 26 Komedi Müzik 5.6 5,964
2010 26 Dram Müzik 4.4 161
2010 26 Komedi Müzik 4.1 118
2010 26 Komedi Müzik 8.3 70
2010 26 Aksiyon Müzik 4.8 78
2010 26 Dram Müzik 3.5 154
2010 26 Aksiyon Müzik 4.2 1,431
2010 26 Dram Müzik 4.5 56
2010 26 Aksiyon Müzik 3.6 578
2010 26 Komedi Müzik 4.8 498
2010 26 Aksiyon Müzik 5.6 503
2010 26 Komedi Müzik 5.9 26
2010 26 Komedi Müzik 6.4 219
2010 26 Romantik Müzik 7.7 1,482
2010 26 Dram Müzik 8.0 2,989
2010 26 Komedi Müzik 3.7 170
2010 26 Dram Müzik 3.5 254

Benim Adım Khan
2010 26 Dram Müzik 8.0 77,345
2010 26 Aksiyon Müzik 4.7 5,453
2010 26 Komedi Müzik 4.6 2,074
2010 26 Aksiyon Müzik 6.8 1,470
2010 26 Komedi Müzik 4.3 1,863
2009 25 Dram Müzik 3.4 240

3 Aptal
2009 25 Komedi Müzik 8.4 233,481
2009 25 Aksiyon Müzik 5.7 3,565
2009 25 Aksiyon Müzik 4.6 1,991
2009 25 Komedi Müzik 3.6 1,999
2009 25 Aksiyon Müzik 3.7 3,387
2009 25 Komedi Müzik 3.6 833
2009 25 Aksiyon Müzik 6.7 13,924
2009 25 Komedi Müzik 4.6 2,789
2009 25 Suç Müzik 5.3 445
2009 25 Dram Müzik 5.9 51
2009 25 Komedi Müzik 5.8 269
2009 25 Komedi Müzik 5.3 964
2009 25 Müzik 7.3 1,307
2009 25 Dram Müzik 3.7 189
2009 25 Komedi Müzik 3.3 705
2009 25 Dram Müzik 4.7 52
2009 25 Aksiyon Müzik 3.9 5,333
2009 25 Romantik Müzik 6.6 488
2009 25 Suç Müzik 6.3 65
2009 25 Aksiyon Müzik 3.4 295
2009 25 Müzik 7.6 535
2009 25 Aksiyon Müzik 5.0 196
2009 25 Aksiyon Müzik 5.4 203
2009 25 Aksiyon Müzik 3.4 103
2009 25 Komedi Müzik 6.0 5,625
2009 25 Romantik Müzik 7.1 800
2009 25 Dram Müzik 5.7 2,351
2009 25 Aksiyon Müzik 3.9 6,012
2008 24 Dram Müzik 7.0 62
2008 24 Aksiyon Müzik 5.7 10,887
2008 24 Aksiyon Müzik 7.3 41,798
2008 24 Komedi Müzik 7.1 32,158
2008 24 Suç Müzik 3.2 56
2008 24 Komedi Müzik 4.1 3,005
2008 24 Komedi Müzik 6.5 10,899
2008 24 Dram Müzik 5.4 306
2008 24 Romantik Müzik 3.8 6
2008 24 Suç Müzik 4.6 1,781
2008 24 Komedi Müzik 6.9 2,587
2008 24 Dram Müzik 5.6 188
2008 24 Komedi Müzik 5.4 685
2008 24 Aksiyon Müzik 4.4 382
2008 24 Komedi Müzik 3.6 2,471
2008 24 Komedi Müzik 6.2 7,556
2008 24 Komedi Müzik 5.2 3,999

Biraz Sevgi Biraz Sihir
2008 24 Komedi Müzik 4.8 1,672
2008 24 Komedi Müzik 4.1 628
2008 24 Dram Müzik 3.7 160
2008 24 Komedi Müzik 7.2 813
2008 24 Komedi Müzik 5.2 1,296
2008 24 Komedi Müzik 6.1 1,990
2008 24 Suç Müzik 6.3 470
2007 23 Aksiyon Müzik 4.4 95
2007 23 Dram Müzik 6.9 375
2007 23 Dram Müzik 6.5 426
2007 23 Dram Müzik 6.4 2,232
2007 23 Aksiyon Müzik 7.0 23
2007 23 Dram Müzik 6.2 162
2007 23 Aksiyon Müzik 6.6 29,527
2007 23 Komedi Müzik 8.0 31,552
2007 23 Komedi Müzik 4.8 169
2007 23 Dram Müzik 5.4 1,848
2007 23 Komedi Müzik 7.2 11,752
2007 23 Komedi Müzik 5.9 2,873
2007 23 Aksiyon Müzik 1.9 5,807
2007 23 Aksiyon Müzik 6.4 334
2007 23 Komedi Müzik 6.0 8,997
2007 23 Dram Müzik 2.2 1,394
2007 23 Komedi Müzik 6.8 3,916
2007 23 Dram Müzik 8.0 761
2007 23 Komedi Müzik 5.5 2,971
2007 23 Komedi Müzik 6.1 1,754
2007 23 Aksiyon Müzik 4.0 543
2006 22 Dram Müzik 5.4 2,147
2006 22 Dram Müzik 6.0 14
2006 22 Aksiyon Müzik 5.1 1,156
2006 22 Dram Müzik 3.1 37

Awarapan
2006 22 Biyografi Müzik 6.7 931
2006 22 Dram Müzik 8.0 4,484
2006 22 Aksiyon Müzik 4.2 288
2006 22 Aksiyon Müzik 3.0 736
2006 22 Komedi Müzik 8.1 28,850
2006 22 Aksiyon Müzik 2.8 127
2006 22 Aksiyon Müzik 8.2 13,012
2006 22 Aksiyon Müzik 4.5 750
2006 22 Aksiyon Müzik 6.3 12,790
2006 22 Komedi Müzik 6.6 5,047
2006 22 Müzikal Müzik 6.3 276
2006 22 Romantik Müzik 2.2 577
2006 22 Aksiyon Müzik 3.2 1,089
2005 21 Dram Müzik 4.2 123
2005 21 Aksiyon Müzik 5.9 392
2005 21 Komedi Müzik 7.2 263
2005 21 Komedi Müzik 3.5 646
2005 21 Romantik Müzik 4.9 108
2005 21 Komedi Müzik 7.3 1,331
2005 21 Dram Müzik 3.5 40
2005 21 Romantik Müzik 5.0 262
2005 21 Komedi Müzik 5.8 131
2005 21 Dram Müzik 4.2 1,040
2005 21 Romantik Müzik 5.4 161
2005 21 Aksiyon Müzik 8.4 6,259
2005 21 Romantik Müzik 7.5 819
2005 21 Dram Müzik 4.7 49
2005 21 Dram Müzik 5.3 530
2005 21 Fantastik Müzik 6.7 9,953
2005 21 Dram Müzik 4.2 578
2005 21 Dram Müzik 7.3 6,374
2005 21 Komedi Müzik 7.0 6,222
2005 21 Komedi Müzik 5.9 817
2005 21 Komedi Müzik 3.7 228
2005 21 Romantik Müzik 3.1 242
2005 21 Gerilim Müzik 4.5 97
2005 21 Romantik Müzik 3.9 61
2005 21 Dram Müzik 5.2 1,066
2005 21 Aksiyon Müzik 4.3 444
2005 21 Aksiyon Müzik 4.3 534
2005 21 Müzik 5.3 39
2004 20 Romantik Müzik 5.1 1,318
2004 20 Aksiyon Müzik 6.3 693
2004 20 Aksiyon Müzik 5.4 1,307
2004 20 Gerilim Müzik 3.2 45
2004 20 Dram Müzik 7.7 1,383
2004 20 Müzikal Müzik 6.2 99
2004 20 Müzikal Müzik 4.6 487
2004 20 Aksiyon Müzik 6.7 13,727
2004 20 Dram Müzik 6.4 1,247
2004 20 Aksiyon Müzik 3.9 167
2004 20 Dram Müzik 3.4 257
2004 20 Dram Müzik 5.7 2,124
2004 20 Aksiyon Müzik 4.8 1,009
2004 20 Aksiyon Müzik 7.0 22,690
2004 20 Aksiyon Müzik 5.3 164
2004 20 Müzik 4.8 478
2004 20 Romantik Müzik 4.4 141
2004 20 Dram Müzik 2.5 144
2004 20 Dram Müzik 7.5 10,063
2004 20 Komedi Müzik 4.3 101
2003 19 Komedi Müzik 8.4 42,962
2003 19 Dram Müzik 5.1 1,804
2003 19 Komedi Müzik 3.0 174
2003 19 Aksiyon Müzik 5.8 670
2003 19 Dram Müzik 5.3 930
2003 19 Dram Müzik 5.2 1,668
2003 19 Aksiyon Müzik 8.2 4,714
2002 18 Aksiyon Müzik 5.8 403
2002 18 Müzikal Müzik 7.6 26,968
Film Altyazıları
Live by Night (12,583) Resident Evil: The Final Chapter (5,875) Why Him? (5,284) Rogue One (3,951) Patriots Day (3,096) Assassin's Creed (2,977) Hidden Figures (2,963) Paterson (2,174) Allied (2,166) Split (2,152)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,051) The 100 (3,697) Legion (3,157) Into the Badlands (2,842) The Originals (2,600) The Last Kingdom (2,263) Arrow (2,024) Vikings (1,841) The Expanse (1,771) Designated Survivor (1,753)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017