Giriş Kayıt
Steve Costanza

Steve Costanza (38)


Makyaj, Özel Efekt, Yapımcı

Steve Costanza, 16 Ocak 1979 New Jersey, ABD doğumlu makyaj, Özel efekt, yapımcı. Napoleon Dinamit (2004), Arınma Gecesi (2013), Karantina (2008), Kemik Balta (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 16 Ocak 1979
Doğum Yeri: New Jersey, ABD
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 38 Korku Makyaj 5.6 705
2016 Komedi Makyaj    
2015 36 Komedi Makyaj 6.3 33,031
2015 36 Dram Makyaj 5.1 2,748

Kemik Balta
2015 36 Macera Makyaj 7.1 49,550
2014 35 Aksiyon Makyaj 5.7 17,385
2014 Aksiyon Makyaj 6.7 23,491
2014 35 Gerilim Makyaj 4.8 246

Işın Kampı
2014 35 Dram Makyaj 7.0 33,158

50 Bin Dolar Ve Eskort Kız: Bir Aşk Hikayesi
2014 35 Dram Makyaj 7.0 1,944

Ruhlar Bölgesi: Bölüm 2
2013 34 Korku Makyaj 6.6 121,572

Arınma Gecesi
2013 34 Korku Makyaj 5.7 157,755

28 Otel Odası
2012 33 Dram Makyaj 5.8 2,386
2012 33 Komedi Makyaj    
2012 33 Korku Makyaj 3.5 7,296
2012 33 Aksiyon Makyaj 5.5 1,573
2012 33 Komedi Makyaj 3.3 1,401
2012 33 Komedi Makyaj 5.2 520

Yetenek Çiftliği
2011 Komedi Makyaj 4.9 4,581
2011 32 Komedi Makyaj 5.1 1,932
2011 32 Komedi Makyaj 5.7 1,232

İnsanları Öldüren Bir Adam
2011 32 Komedi Makyaj 6.4 4,585
2011 32 Korku Makyaj 2.8 4,766

Uçan Tekme
2011 Aksiyon Makyaj 6.2 3,552
2010 31 Gerilim Makyaj    
2010 31 Aksiyon Makyaj 3.2 485
2010 31 Fantastik Makyaj 4.6 1,145
2010 31 Macera Makyaj    

Beni Bırakma
2010 31 Dram Makyaj 5.4 284
2010 31 Kısa Metraj Makyaj 7.8 6
2009 30 Aksiyon Makyaj 5.9 8,312
2009 30 Suç Makyaj 5.8 4,058

Kabile
2009 30 Korku Makyaj 6.2 8
2009 30 Korku Makyaj 4.8 970
2009 30 Korku Makyaj 5.6 5,867

Karantina
2008 29 Korku Makyaj 6.0 60,629
2008 29 Aksiyon Makyaj    
2008 29 Aksiyon Makyaj 4.6 2,635
2007 28 Komedi Makyaj 3.5 164

Poughkeepsie Kasetleri
2007 28 Suç Makyaj 6.1 10,150
2006 27 Korku Özel Efekt 3.8 149
2006 27 Dram Makyaj 5.8 102
2005 26 Aile Makyaj 5.5 644

6. Oyun
2005 26 Komedi Makyaj 5.9 2,215

Korku Kulübü
2004 25 Komedi Makyaj 5.7 24,835

Napoleon Dinamit
2004 25 Komedi Makyaj 6.9 169,987
- Aksiyon Yapımcı
Özel Efekt
   
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017