Giriş Kayıt
Zahid

Zahid


Kostümcü, Oyuncu

Zahid, kostümcü, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2004 Aksiyon Kostüm Bölümü 4.8 1,009
2003 Aksiyon Oyuncu 5.3 957
2002 Romantik Çeşitli 3.9 222
1998 Aksiyon Çeşitli 5.9 755
1993 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.0 878
1992 Aksiyon Oyuncu 7.4 4,581
Dizi Altyazıları
Supernatural (9,601) Legion (9,113) Arrow (6,520) The 100 (5,932) The Flash (5,714) Black Sails (4,049) The Big Bang Theory (3,844) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,666) Suits (3,505) The Expanse (3,243)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017