Giriş Kayıt
Zahid

Zahid


Kostümcü, Oyuncu

Zahid, kostümcü, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2004 Aksiyon Kostüm Bölümü 4.8 1,009
2003 Aksiyon Oyuncu 5.3 957
2002 Romantik Çeşitli 3.9 222
1998 Aksiyon Çeşitli 5.9 755
1993 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.0 878
1992 Aksiyon Oyuncu 7.4 4,581
Film Altyazıları
Gold (2,484) Get Out (1,642) Personal Shopper (1,523) Logan (1,405) Silence (1,262) The Age of Shadows (958) Split (910) La La Land (876) Rings (837) The Fate of the Furious (771)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,870) The Flash (4,206) Into the Badlands (3,131) Gotham (2,162) The Blacklist (1,724) Fargo (1,675) The Last Kingdom (1,399) Game of Thrones (1,371) Vikings (1,371) Billions (1,182)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017