Giriş Kayıt
Michele Dawn Sweeney

Michele Dawn Sweeney


Makyaj

Michele Dawn Sweeney, makyaj.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Makyaj    
2014 Kısa Metraj Makyaj 7.8 230

Paramparça
2012 Komedi Makyaj 6.8 14,339
2011 Aksiyon Makyaj 3.8 4,743
2010 Fantastik Makyaj 2.2 295
2010 Aksiyon Makyaj 4.7 295
2010 Dram Makyaj 5.3 499
2009 Bilim-Kurgu Makyaj 2.4 134
2007 Kısa Metraj Makyaj 7.8 163
2006 Kısa Metraj Makyaj 8.1 697
Film Altyazıları
Baywatch (14,989) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,063) 6 Days (2,288) Lady Macbeth (2,284) Dangal (2,264) Dunkirk (2,227) Security (1,805) Wakefield (1,310) King Arthur: Legend of the Sword (1,300) Alien: Covenant (1,006)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (120,222) The Defenders (5,541) Rick and Morty (3,807) The Strain (2,580) Suits (1,917) The Sinner (1,599) Mr. Mercedes (1,372) Fargo (1,205) Breaking Bad (1,034) Twin Peaks (881)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017