Giriş Kayıt
Michele Dawn Sweeney

Michele Dawn Sweeney


Makyaj

Michele Dawn Sweeney, makyaj. American Vandal (2017), Paramparça (2012), Freerunner (2011), (2017) Dave Made a Maze (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Makyaj 4.5 422
2017 Komedi Makyaj 8.2 14,127
2017 Macera Makyaj 6.2 2,534
2014 Kısa Metraj Makyaj 7.8 230

Paramparça
2012 Komedi Makyaj 6.8 14,901
2011 Aksiyon Makyaj 3.8 4,743
2010 Fantastik Makyaj 2.2 295
2010 Aksiyon Makyaj 4.7 295
2010 Dram Makyaj 5.3 499
2009 Bilim-Kurgu Makyaj 2.4 134
2007 Kısa Metraj Makyaj 7.8 163
2006 Kısa Metraj Makyaj 8.1 697
Dizi Altyazıları
Westworld (10,841) The Flash (4,124) La casa de papel (3,930) The 100 (3,915) Legion (3,214) Supernatural (2,291) Fear the Walking Dead (2,164) Krypton (2,042) Into the Badlands (1,944) The Big Bang Theory (1,801)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018