Giriş Kayıt
Paul Sparrow

Paul Sparrow


Yönetmen Asistanı, Yapımcı

Paul Sparrow, yönetmen asistanı, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bencil Dev
2013 Dram Yönetmen Asistanı
Çeşitli
7.3 9,666
2010 Dram Çeşitli    
2009 Dram Yapımcı 4.8 217
2004 Komedi Çeşitli 5.7 579
2004 Komedi Yönetmen Asistanı 8.1 12,145
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,327) Stronger (5,603) The Foreigner (5,568) Flatliners (4,173) Dunkirk (3,304) Beyond Skyline (2,578) American Made (2,198) Kingsman: The Golden Circle (1,898) Loving Vincent (1,769) It (1,746)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017