Giriş Kayıt
Vishal Kapoor

Vishal Kapoor


Görsel Efekt, Özel Efekt, Yönetmen Asistanı, Oyuncu

Vishal Kapoor, görsel efekt, Özel efekt, yönetmen asistanı, oyuncu. Run (2004), (2011) RockStar (2011), (2009) Wake Up Sid (2009), (2009) 12 Tuzak (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Vishal
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Özel Efekt 8.2 1,170
2014 Aksiyon Özel Efekt 3.3 2,127
2013 Aksiyon Görsel Efekt 1.7 6,237

Pamuk Prenses'in Maceraları: Ayna Ayna Söyle Bana
2012 Macera Görsel Efekt 5.6 74,374
2011 Müzik Görsel Efekt 7.6 29,583
2011 Komedi Görsel Efekt 5.9 6,327

Yılan Kadın
2010 Komedi Görsel Efekt 2.9 1,163

A Takımı
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 221,362
2010 Dram Görsel Efekt 4.2 262

Şeytan
2010 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 3,424
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 223,381
2009 Dram Görsel Efekt 4.9 954
2009 Aksiyon Görsel Efekt 3.7 3,387
2009 Komedi Görsel Efekt 7.6 18,819
2009 Komedi Görsel Efekt 3.6 833

12 Tuzak
2009 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 24,059
2009 Aksiyon Görsel Efekt 3.9 6,012
2008 Komedi Görsel Efekt 6.2 7,556
2008 Aksiyon Görsel Efekt 2.6 1,817
2007 Komedi Görsel Efekt 5.6 8,134
2007 Komedi Görsel Efekt 5.2 4,326
2007 Biyografi Görsel Efekt 7.8 14,855
2005 Komedi Görsel Efekt 6.7 4,527
2005 Biyografi Görsel Efekt 6.7 7,292
2004 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 1,009
2002 Dram Oyuncu 6.5 345
1998 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.9 755
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017