Giriş Kayıt
Tamara Feldman

Tamara Feldman (36)


Oyuncu

Tamara Feldman, 05 Aralık 1980 Wichita, Kansas, ABD doğumlu oyuncu. Balta (2006), Alyce (2011), Adım Adım Komplo (2009), Kobay (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Aralık 1980
Doğum Yeri: Wichita, Kansas, ABD
Burcu: Yay
8.3 (3 Oy)
  • Currently 166.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Suç Oyuncu 6.5 3,750

Kobay
2012 32 Korku Oyuncu 5.2 1,459
2011 31 Korku Oyuncu 5.5 2,368

Adım Adım Komplo
2009 29 Aksiyon Oyuncu 5.8 17,162
2009 Komedi Oyuncu 7.1 16,668

Kusursuz Yabancı
2007 27 Suç Oyuncu 5.7 38,669

Dedikoducu Kız
2007 Dram Oyuncu 7.4 121,116
2007 Dram Oyuncu 7.3 10,711

Balta
2006 26 Komedi Oyuncu 5.7 23,716
2005 25 Komedi Oyuncu    
2004 Komedi Oyuncu 8.4 36,239
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (12,965) Passengers (8,633) Doctor Strange (4,950) Arrival (3,702) Assassin's Creed (3,066) Fences (2,945) Allied (2,861) Hacksaw Ridge (2,367) Moana (1,904) Forushande (1,513)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,685) Legion (8,607) The 100 (8,439) Taboo (7,759) The Big Bang Theory (6,008) Arrow (4,873) Black Sails (4,022) Vikings (3,610) The Expanse (3,461) The Flash (3,452)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017