Giriş Kayıt
Tamara Feldman

Tamara Feldman (36)


Oyuncu

Tamara Feldman, 05 Aralık 1980 Wichita, Kansas, ABD doğumlu oyuncu. Balta (2006), Alyce (2011), Adım Adım Komplo (2009), Kobay (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Aralık 1980
Doğum Yeri: Wichita, Kansas, ABD
Burcu: Yay
8.3 (3 Oy)
  • Currently 166.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Suç Oyuncu 6.5 3,750

Kobay
2012 32 Korku Oyuncu 5.2 1,459
2011 31 Korku Oyuncu 5.5 2,368

Adım Adım Komplo
2009 29 Aksiyon Oyuncu 5.8 17,162
2009 Komedi Oyuncu 7.1 17,159

Kusursuz Yabancı
2007 27 Suç Oyuncu 5.7 39,823

Dedikoducu Kız
2007 Dram Oyuncu 7.4 127,407
2007 Dram Oyuncu 7.3 10,768

Balta
2006 26 Komedi Oyuncu 5.7 24,857
2005 25 Komedi Oyuncu    
2004 Komedi Oyuncu 8.4 37,939
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017