Giriş Kayıt
Robert Van Norden

Robert Van Norden


Yapım Yöneticisi, Yapımcı, Yönetmen Asistanı

Robert Van Norden, yapım yöneticisi, yapımcı, yönetmen asistanı.

Diğer Bir İsmi: Rob Van Norden
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Yapım Yöneticisi    

Gökyüzünün Ötesinde
2017 Aksiyon Yapımcı 5.4 8,645
2017 Komedi Yapım Yöneticisi 3.1 553
2017 Aksiyon Yapımcı
Yapım Yöneticisi
   
2016 Dram Yapımcı 6.5 3,321

Davetsiz Misafir
2015 Dram Yapımcı 5.7 9,143
2015 Gerilim Yönetmen Asistanı 6.8 70
2014 Dram Yapım Yöneticisi 4.8 585

Cehennem Melekleri 3
2014 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.1 146,472

Döşeğimde Ölürken
2013 Dram Yapımcı 5.4 3,121

Kod Adı: Olympus
2013 Aksiyon Yapımcı 6.5 224,774

Suç Ortağı
2012 Aksiyon Çeşitli 5.5 39,849

Gazeteci Çocuk
2012 Dram Yapım Yöneticisi 5.8 32,230

Cehennem Melekleri 2
2012 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.6 266,961

İkili Oyun
2011 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.9 25,904

Cehennem Melekleri
2010 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.5 295,068

Annemin Yeni Sevgilisi
2008 Aksiyon Çeşitli 5.3 9,525

Cehennem Yolu
2008 Aksiyon Çeşitli 5.7 6,470

John Rambo
2008 Aksiyon Çeşitli 7.0 193,633

88 Dakika
2007 Suç Çeşitli 5.9 69,728
2007 Komedi Çeşitli 3.9 5,025

Nietzsche Ağladığında
2007 Dram Çeşitli 6.5 3,403

Kaliforniyanın Kralı
2007 Komedi Çeşitli 6.7 20,298

Cehennem Çiçeği
2006 Suç Çeşitli 5.6 66,539

Lanetli Ada
2006 Korku Çeşitli 3.7 57,413

Kontrat
2006 Dram Çeşitli 5.7 21,801

16 Blok
2006 Aksiyon Çeşitli 6.6 118,252

Beyaz Rus
2003 Suç Sanat Bölümü 4.6 262
Film Altyazıları
Den of Thieves (3,632) Hostiles (2,998) Maze Runner: The Death Cure (2,591) Wildling (2,454) 12 Strong (1,569) Red Sparrow (1,480) The Commuter (1,061) A Quiet Place (565) Peter Rabbit (550) The Post (522)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,498) The Terror (4,529) Legion (1,952) The Flash (1,683) Supernatural (1,549) The Big Bang Theory (1,543) Vikings (1,483) Lucifer (1,479) Fear the Walking Dead (1,368) The Crossing (1,320)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018