Giriş Kayıt
Robert Van Norden

Robert Van Norden


Yapım Yöneticisi, Yapımcı, Yönetmen Asistanı

Robert Van Norden, yapım yöneticisi, yapımcı, yönetmen asistanı.

Diğer Bir İsmi: Rob Van Norden
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Yapım Yöneticisi    

Gökyüzünün Ötesinde
2017 Aksiyon Yapımcı 5.3 11,498
2017 Komedi Yapım Yöneticisi 3.2 593
2017 Aksiyon Yapımcı
Yapım Yöneticisi
   
2016 Dram Yapımcı 6.5 3,507

Davetsiz Misafir
2015 Dram Yapımcı 5.7 9,337
2015 Gerilim Yönetmen Asistanı 6.8 70
2014 Dram Yapım Yöneticisi 4.8 585

Cehennem Melekleri 3
2014 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.1 147,775

Döşeğimde Ölürken
2013 Dram Yapımcı 5.4 3,121

Kod Adı: Olympus
2013 Aksiyon Yapımcı 6.5 226,102

Suç Ortağı
2012 Aksiyon Çeşitli 5.5 39,849

Gazeteci Çocuk
2012 Dram Yapım Yöneticisi 5.8 32,492

Cehennem Melekleri 2
2012 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.6 268,258

İkili Oyun
2011 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.9 25,904

Cehennem Melekleri
2010 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.5 296,585

Annemin Yeni Sevgilisi
2008 Aksiyon Çeşitli 5.3 9,525

Cehennem Yolu
2008 Aksiyon Çeşitli 5.7 6,470

John Rambo
2008 Aksiyon Çeşitli 7.0 194,598

88 Dakika
2007 Suç Çeşitli 5.9 69,739
2007 Komedi Çeşitli 3.9 5,025

Nietzsche Ağladığında
2007 Dram Çeşitli 6.5 3,403

Kaliforniyanın Kralı
2007 Komedi Çeşitli 6.7 20,298

Cehennem Çiçeği
2006 Suç Çeşitli 5.6 66,777

Lanetli Ada
2006 Korku Çeşitli 3.7 57,728

Kontrat
2006 Dram Çeşitli 5.7 21,921

16 Blok
2006 Aksiyon Çeşitli 6.6 118,787

Beyaz Rus
2003 Suç Sanat Bölümü 4.6 262
Dizi Altyazıları
Westworld (13,385) La casa de papel (2,628) 12 Monkeys (2,451) Into the Badlands (2,060) Legion (1,831) The Expanse (1,545) Fear the Walking Dead (1,287) Colony (1,088) Vikings (1,078) Goliath (896)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018