Giriş Kayıt
Robert Van Norden

Robert Van Norden


Yapım Yöneticisi, Yapımcı, Yönetmen Asistanı

Robert Van Norden, yapım yöneticisi, yapımcı, yönetmen asistanı.

Diğer Bir İsmi: Rob Van Norden
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yapım Yöneticisi 3.4 169
2017 Komedi Yapım Yöneticisi    
2017 Aksiyon Yapımcı
Yapım Yöneticisi
   
2016 Dram Yapımcı 7.0 76

Davetsiz Misafir
2015 Dram Yapımcı 5.7 7,458
2014 Dram Yapım Yöneticisi 4.8 464

Cehennem Melekleri 3
2014 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.1 135,664

Döşeğimde Ölürken
2013 Dram Yapımcı 5.4 3,121

Kod Adı: Olympus
2013 Aksiyon Yapımcı 6.5 213,304
2013 Gerilim Yönetmen Asistanı    

Suç Ortağı
2012 Aksiyon Çeşitli 5.5 38,181

Gazeteci Çocuk
2012 Dram Yapım Yöneticisi 5.8 30,102

Cehennem Melekleri 2
2012 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.6 255,433

İkili Oyun
2011 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.9 24,600

Cehennem Melekleri
2010 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.5 280,779

Annemin Yeni Sevgilisi
2008 Aksiyon Çeşitli 5.3 9,525

Cehennem Yolu
2008 Aksiyon Çeşitli 5.7 6,470

John Rambo
2008 Aksiyon Çeşitli 7.1 185,782

88 Dakika
2007 Suç Çeşitli 5.9 67,299
2007 Komedi Çeşitli 3.9 5,025

Nietzsche Ağladığında
2007 Dram Çeşitli 6.5 3,403

Kaliforniyanın Kralı
2007 Komedi Çeşitli 6.7 19,970

Cehennem Çiçeği
2006 Suç Çeşitli 5.6 64,704

Lanetli Ada
2006 Korku Çeşitli 3.7 55,127

Kontrat
2006 Dram Çeşitli 5.7 20,518

16 Blok
2006 Aksiyon Çeşitli 6.6 115,089

Beyaz Rus
2003 Suç Sanat Bölümü 4.6 262
- Aksiyon Yapımcı    
Film Altyazıları
Live by Night (12,702) Resident Evil: The Final Chapter (5,880) Why Him? (5,403) Rogue One (3,956) Patriots Day (3,100) Assassin's Creed (2,977) Hidden Figures (2,964) Paterson (2,174) Allied (2,167) Split (2,153)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,054) The 100 (3,704) Legion (3,157) Into the Badlands (2,848) The Originals (2,601) The Last Kingdom (2,264) Arrow (2,025) Vikings (1,842) The Expanse (1,772) Designated Survivor (1,755)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017