Giriş Kayıt
Robert Van Norden

Robert Van Norden


Yapım Yöneticisi, Yapımcı, Yönetmen Asistanı

Robert Van Norden, yapım yöneticisi, yapımcı, yönetmen asistanı.

Diğer Bir İsmi: Rob Van Norden
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yapım Yöneticisi 3.2 252
2017 Komedi Yapım Yöneticisi    
2017 Aksiyon Yapımcı
Yapım Yöneticisi
   
2016 Dram Yapımcı 6.8 432

Davetsiz Misafir
2015 Dram Yapımcı 5.7 7,721
2014 Dram Yapım Yöneticisi 4.8 464

Cehennem Melekleri 3
2014 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.1 137,664

Döşeğimde Ölürken
2013 Dram Yapımcı 5.4 3,121

Kod Adı: Olympus
2013 Aksiyon Yapımcı 6.5 215,088
2013 Gerilim Yönetmen Asistanı    

Suç Ortağı
2012 Aksiyon Çeşitli 5.5 38,432

Gazeteci Çocuk
2012 Dram Yapım Yöneticisi 5.8 30,421

Cehennem Melekleri 2
2012 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.6 257,515

İkili Oyun
2011 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.9 24,826

Cehennem Melekleri
2010 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.5 283,437

Annemin Yeni Sevgilisi
2008 Aksiyon Çeşitli 5.3 9,525

Cehennem Yolu
2008 Aksiyon Çeşitli 5.7 6,470

John Rambo
2008 Aksiyon Çeşitli 7.1 187,161

88 Dakika
2007 Suç Çeşitli 5.9 67,677
2007 Komedi Çeşitli 3.9 5,025

Nietzsche Ağladığında
2007 Dram Çeşitli 6.5 3,403

Kaliforniyanın Kralı
2007 Komedi Çeşitli 6.7 20,298

Cehennem Çiçeği
2006 Suç Çeşitli 5.6 64,999

Lanetli Ada
2006 Korku Çeşitli 3.7 55,487

Kontrat
2006 Dram Çeşitli 5.7 20,518

16 Blok
2006 Aksiyon Çeşitli 6.6 115,484

Beyaz Rus
2003 Suç Sanat Bölümü 4.6 262
- Aksiyon Yapımcı    
Dizi Altyazıları
Fargo (5,805) Arrow (5,227) The Flash (4,450) American Gods (4,048) The 100 (3,951) 12 Monkeys (3,053) Better Call Saul (2,935) Supernatural (2,630) Game of Thrones (2,561) Lucifer (2,498)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017