Giriş Kayıt
Robert Van Norden

Robert Van Norden


Yapım Yöneticisi, Yapımcı, Sanat Bölümü

Robert Van Norden, yapım yöneticisi, yapımcı, sanat bölümü.

Diğer Bir İsmi: Rob Van Norden
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Yapım Yöneticisi    
2017 Komedi Yapım Yöneticisi 3.2 471
2017 Aksiyon Yapımcı 6.0 511
2017 Aksiyon Yapımcı
Yapım Yöneticisi
   
2016 Dram Yapımcı 6.5 2,242

Davetsiz Misafir
2015 Dram Yapımcı 5.7 8,588
2015 Gerilim Yönetmen Asistanı 6.8 70
2014 Dram Yapım Yöneticisi 4.7 543

Cehennem Melekleri 3
2014 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.1 142,743

Döşeğimde Ölürken
2013 Dram Yapımcı 5.4 3,121

Kod Adı: Olympus
2013 Aksiyon Yapımcı 6.5 220,210

Suç Ortağı
2012 Aksiyon Çeşitli 5.5 39,315

Gazeteci Çocuk
2012 Dram Yapım Yöneticisi 5.8 31,195

Cehennem Melekleri 2
2012 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.6 262,841

İkili Oyun
2011 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.9 25,533

Cehennem Melekleri
2010 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.5 290,120

Annemin Yeni Sevgilisi
2008 Aksiyon Çeşitli 5.3 9,525

Cehennem Yolu
2008 Aksiyon Çeşitli 5.7 6,470

John Rambo
2008 Aksiyon Çeşitli 7.0 190,937

88 Dakika
2007 Suç Çeşitli 5.9 68,897
2007 Komedi Çeşitli 3.9 5,025

Nietzsche Ağladığında
2007 Dram Çeşitli 6.5 3,403

Kaliforniyanın Kralı
2007 Komedi Çeşitli 6.7 20,298

Cehennem Çiçeği
2006 Suç Çeşitli 5.6 65,787

Lanetli Ada
2006 Korku Çeşitli 3.7 56,524

Kontrat
2006 Dram Çeşitli 5.7 21,154

16 Blok
2006 Aksiyon Çeşitli 6.6 116,816

Beyaz Rus
2003 Suç Sanat Bölümü 4.6 262
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017