Giriş Kayıt
Robert Van Norden

Robert Van Norden


Yapım Yöneticisi, Yapımcı, Yönetmen Asistanı

Robert Van Norden, yapım yöneticisi, yapımcı, yönetmen asistanı.

Diğer Bir İsmi: Rob Van Norden
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yapım Yöneticisi 3.2 435
2017 Aksiyon Yapımcı    
2017 Komedi Yapım Yöneticisi    
2017 Aksiyon Yapımcı
Yapım Yöneticisi
   
2016 Dram Yapımcı 6.5 1,773

Davetsiz Misafir
2015 Dram Yapımcı 5.7 8,316
2014 Dram Yapım Yöneticisi 4.8 464

Cehennem Melekleri 3
2014 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.1 141,192

Döşeğimde Ölürken
2013 Dram Yapımcı 5.4 3,121

Kod Adı: Olympus
2013 Aksiyon Yapımcı 6.5 218,542
2013 Gerilim Yönetmen Asistanı    

Suç Ortağı
2012 Aksiyon Çeşitli 5.5 39,080

Gazeteci Çocuk
2012 Dram Yapım Yöneticisi 5.8 30,961

Cehennem Melekleri 2
2012 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.6 261,192

İkili Oyun
2011 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.9 25,335

Cehennem Melekleri
2010 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.5 288,064

Annemin Yeni Sevgilisi
2008 Aksiyon Çeşitli 5.3 9,525

Cehennem Yolu
2008 Aksiyon Çeşitli 5.7 6,470

John Rambo
2008 Aksiyon Çeşitli 7.0 189,777

88 Dakika
2007 Suç Çeşitli 5.9 68,437
2007 Komedi Çeşitli 3.9 5,025

Nietzsche Ağladığında
2007 Dram Çeşitli 6.5 3,403

Kaliforniyanın Kralı
2007 Komedi Çeşitli 6.7 20,298

Cehennem Çiçeği
2006 Suç Çeşitli 5.6 65,571

Lanetli Ada
2006 Korku Çeşitli 3.7 56,192

Kontrat
2006 Dram Çeşitli 5.7 21,154

16 Blok
2006 Aksiyon Çeşitli 6.6 116,775

Beyaz Rus
2003 Suç Sanat Bölümü 4.6 262
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017