Giriş Kayıt
Robert Van Norden

Robert Van Norden


Yapım Yöneticisi, Yapımcı, Yönetmen Asistanı

Robert Van Norden, yapım yöneticisi, yapımcı, yönetmen asistanı.

Diğer Bir İsmi: Rob Van Norden
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yapım Yöneticisi 3.2 385
2017 Komedi Yapım Yöneticisi    
2017 Aksiyon Yapımcı
Yapım Yöneticisi
   
2016 Dram Yapımcı 6.8 597

Davetsiz Misafir
2015 Dram Yapımcı 5.7 7,961
2014 Dram Yapım Yöneticisi 4.8 464

Cehennem Melekleri 3
2014 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.1 139,405

Döşeğimde Ölürken
2013 Dram Yapımcı 5.4 3,121

Kod Adı: Olympus
2013 Aksiyon Yapımcı 6.5 216,866
2013 Gerilim Yönetmen Asistanı    

Suç Ortağı
2012 Aksiyon Çeşitli 5.5 38,754

Gazeteci Çocuk
2012 Dram Yapım Yöneticisi 5.8 30,691

Cehennem Melekleri 2
2012 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.6 259,369

İkili Oyun
2011 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.9 25,117

Cehennem Melekleri
2010 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.5 285,775

Annemin Yeni Sevgilisi
2008 Aksiyon Çeşitli 5.3 9,525

Cehennem Yolu
2008 Aksiyon Çeşitli 5.7 6,470

John Rambo
2008 Aksiyon Çeşitli 7.1 188,458

88 Dakika
2007 Suç Çeşitli 5.9 68,067
2007 Komedi Çeşitli 3.9 5,025

Nietzsche Ağladığında
2007 Dram Çeşitli 6.5 3,403

Kaliforniyanın Kralı
2007 Komedi Çeşitli 6.7 20,298

Cehennem Çiçeği
2006 Suç Çeşitli 5.6 65,271

Lanetli Ada
2006 Korku Çeşitli 3.7 55,839

Kontrat
2006 Dram Çeşitli 5.7 21,142

16 Blok
2006 Aksiyon Çeşitli 6.6 116,205

Beyaz Rus
2003 Suç Sanat Bölümü 4.6 262
- Aksiyon Yapımcı    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017