Giriş Kayıt
Shigemi Sunagawa

Shigemi Sunagawa


Oyuncu

Shigemi Sunagawa, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1964 Aksiyon Oyuncu 6.5 5,034

Saklı Kale
1958 Macera Oyuncu 8.1 24,419
1958 Korku Oyuncu 6.2 721
1956 Macera Oyuncu 6.4 3,067
1955 Aksiyon Oyuncu 6.0 3,357

Yedi Samuray
1954 Dram Oyuncu 8.7 241,543
Dizi Altyazıları
The Flash (6,758) Into the Badlands (3,340) Black Sails (2,326) Legion (1,860) Vikings (1,706) Iron Fist (1,562) 24: Legacy (1,550) Legends of Tomorrow (1,533) Arrow (1,410) Game of Thrones (1,384)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017