Giriş Kayıt
Shigemi Sunagawa

Shigemi Sunagawa


Oyuncu

Shigemi Sunagawa, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1964 Aksiyon Oyuncu 6.5 5,467

Saklı Kale
1958 Macera Oyuncu 8.1 24,419
1958 Korku Oyuncu 6.2 721
1956 Macera Oyuncu 6.4 3,226
1955 Aksiyon Oyuncu 6.0 3,732

Yedi Samuray
1954 Dram Oyuncu 8.7 257,599
Dizi Altyazıları
La casa de papel (21,838) Vikings (2,188) Black Mirror (1,985) Counterpart (1,929) Bron/Broen (1,692) Legends of Tomorrow (1,233) Supernatural (1,026) The Alienist (896) Altered Carbon (891) Blindspot (817)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018