Giriş Kayıt
Shigemi Sunagawa

Shigemi Sunagawa


Oyuncu

Shigemi Sunagawa, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1964 Aksiyon Oyuncu 6.5 5,034

Saklı Kale
1958 Macera Oyuncu 8.1 24,419
1958 Korku Oyuncu 6.2 721
1956 Macera Oyuncu 6.4 3,168
1955 Aksiyon Oyuncu 6.0 3,357

Yedi Samuray
1954 Dram Oyuncu 8.7 243,404
Film Altyazıları
Gold (7,101) Rings (3,764) Logan (3,003) Get Out (2,320) La La Land (2,051) Split (1,842) The Age of Shadows (1,812) Zashchitniki (1,660) The Great Wall (1,490) Office Christmas Party (1,402)
Dizi Altyazıları
Fargo (5,773) The Blacklist (4,115) The Expanse (3,272) Better Call Saul (2,109) The Last Kingdom (2,043) Game of Thrones (1,631) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,615) Doctor Who (1,609) Supernatural (1,592) Vikings (1,588)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017