Giriş Kayıt
Adam Nawojczyk

Adam Nawojczyk


Oyuncu

Adam Nawojczyk, Trzcianka, Wielkopolskie, Polonya doğumlu oyuncu.

Doğum Yeri: Trzcianka, Wielkopolskie, Polonya
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 6.6 137
2016 Suç Oyuncu 8.0 442

Kırmızı Örümcek
2015 Gerilim Oyuncu 7.3 841
2014 Dram Oyuncu 8.5 31
2012 Aksiyon Oyuncu 6.7 65
2012 Biyografi Oyuncu 6.7 1,181
2008 Komedi Oyuncu 5.5 89

And Along Come Tourists
2007 Dram Oyuncu 6.9 948
Film Altyazıları
Black Panther (2,995) Cargo (2,501) Red Sparrow (2,396) True Crimes (1,833) Game Night (1,752) Ready Player One (1,629) Deadpool (1,307) Avengers: Infinity War (1,008) Annihilation (938) Den of Thieves (929)
Dizi Altyazıları
Westworld (13,969) Supernatural (6,812) La casa de papel (4,729) Gotham (3,534) Arrow (3,438) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,425) The 100 (3,243) 13 Reasons Why (3,075) The Flash (2,559) Lucifer (2,095)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018