Giriş Kayıt
Adam Nawojczyk

Adam Nawojczyk


Oyuncu

Adam Nawojczyk, Trzcianka, Wielkopolskie, Polonya doğumlu oyuncu.

Doğum Yeri: Trzcianka, Wielkopolskie, Polonya
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kırmızı Örümcek
2015 Gerilim Oyuncu 7.3 841
2014 Dram Oyuncu 8.5 31
2012 Aksiyon Oyuncu 6.7 65
2012 Biyografi Oyuncu 6.7 1,181
2008 Komedi Oyuncu 5.5 89

And Along Come Tourists
2007 Dram Oyuncu 6.9 948
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (6,038) Rogue One (4,830) Split (3,477) Assassin's Creed (2,479) Brimstone (2,151) Paterson (1,776) Hidden Figures (1,595) The Institute (1,547) The Great Wall (1,207) Passengers (1,078)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,840) Legion (6,945) Arrow (3,717) Legends of Tomorrow (2,161) Into the Badlands (2,083) The Blacklist (1,666) Vikings (1,592) Black Sails (1,541) Game of Thrones (1,451) 24: Legacy (1,416)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017