Giriş Kayıt
Danny Roth

Danny Roth


Yapımcı, Oyuncu Yönetmeni, Casting, Oyuncu

Danny Roth, yapımcı, oyuncu yönetmeni, casting, oyuncu. Foreign Exchange (2008), A Girl Like Her (2015), (2012) She Wants Me (2012), (2011) 96 Dakika (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yapımcı 4.9 15
2017 Komedi Yapımcı 6.6 462
2016 Komedi Yapımcı 6.0 141
2016 Aksiyon Yapımcı 4.4 168
2016 Aksiyon Yapımcı 4.6 1,537
2016 Dram Yapımcı 7.4 122
2016 Gerilim    
2015 Korku Yapımcı 3.4 1,110
2015 Aile Yapımcı 5.0 55
2015 Komedi Yapımcı 4.3 145
2015 Korku Yapımcı 6.0 34
2015 Dram Yapımcı 7.1 5,110
2014 Korku Çeşitli 3.9 501
2013 Aile Yapımcı 6.6 71

Kana Susayanlar
2013 Dram Yapımcı 3.9 1,331
2012 Dram Yapımcı 5.9 226
2012 Gerilim Yapımcı 4.5 845
2012 Komedi Yapımcı 6.3 3,319

Kara Orman
2012 Fantastik Oyuncu Yönetmeni    
2012 Gerilim Yapımcı 5.0 1,093
2012 Aksiyon Yapımcı 2.3 181
2012 Dram Yapımcı 4.6 986

96 Dakika
2011 Dram Yapımcı 5.8 2,878
2011 Komedi Oyuncu Yönetmeni 3.6 871
2011 Komedi Yapımcı
Oyuncu Yönetmeni
   
2011 Kısa Metraj Oyuncu Yönetmeni    
2011 Korku Yapımcı    

Derindeki Yaratık
2010 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 3.6 760
2010 Korku Oyuncu Yönetmeni    

Kara Göl 3
2010 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 3.3 2,634
2010 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni    
2010 Macera Oyuncu Yönetmeni    

Mezarına Tüküreceğim
2010 Suç Oyuncu Yönetmeni 6.3 59,857
2010 Suç Yapımcı 4.4 2,008
2010 Fantastik Oyuncu Yönetmeni    
2010 Dram Oyuncu Yönetmeni
Yapımcı
5.3 499
2010 Korku Oyuncu Yönetmeni
Yapımcı
2.7 6
2009 Suç Oyuncu Yönetmeni 6.1 3,228
2009 Bilim-Kurgu Oyuncu Yönetmeni    

Yıldırım
2009 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni    

Melek ve Haydut
2009 Western Oyuncu Yönetmeni    

Yıldız Kaçakları
2009 Korku Oyuncu Yönetmeni    
2009 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni    

Kutup Fırtınası
2009 Aksiyon Casting    
2009 Komedi Oyuncu Yönetmeni 3.8 384
2009 Kısa Metraj Yapımcı 6.2 32
2008 Aksiyon Casting    
2008 Komedi Yapımcı
Senarist
Yönetmen
4.2 1,069
2008 Fantastik Oyuncu Yönetmeni    

Deniz Canavarı
2008 Korku Casting    
2007 Komedi Oyuncu 6.1 57
2007 Komedi Oyuncu Yönetmeni
Yapımcı
4.6 944
2006 Dram Casting 6.9 37
2006 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni
Yapımcı
4.8 362

Dehşet Sokağı (II)
2005 Dram Casting 6.0 86,875

Köpekbalığı Ve Volkan Kızın Maceraları
2005 Aksiyon Casting 3.5 21,788
2005 Suç Oyuncu Yönetmeni
Yapımcı
5.4 376
2003 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 2.2 321
1997 Dram Oyuncu 6.7 1,440
Film Altyazıları
Fifty Shades Darker (3,799) Silence (1,870) Personal Shopper (1,638) Gold (1,581) Split (1,092) La La Land (1,070) Get Out (727) The Age of Shadows (719) The Void (715) The Great Wall (713)
Dizi Altyazıları
Fargo (4,875) Supernatural (4,659) The Flash (4,485) Arrow (3,935) The Big Bang Theory (3,235) Better Call Saul (2,895) Gotham (1,532) Game of Thrones (1,516) Vikings (1,223) Into the Badlands (1,168)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017