Giriş Kayıt
Isao Yatsu

Isao Yatsu (78)


Oyuncu

Isao Yatsu, 19 Kasım 1929 Kanagawa Prefecture, Japonya doğumlu oyuncu. Karanlık Sular (2002) yapımıyla biliniyor.18 Nisan 2008 tarihinde (78 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 19 Kasım 1929
Ölüm Tarihi: 18 Nisan 2008
Doğum Yeri: Kanagawa Prefecture, Japonya
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 Oyuncu    

Garez 2
2006 77 Korku Oyuncu 5.0 40,043
2006 Aile Oyuncu    
2005 76 Korku Oyuncu 6.5 292

Enfeksiyon
2004 75 Dram Oyuncu 6.1 4,429

Dünyanın Orta Yerinde Aşk İçin Ağlıyorum
2004 75 Dram Oyuncu 7.3 2,255
2004 Oyuncu    

Karanlık Sular
2002 73 Dram Oyuncu 6.7 24,624

Garez
2002 73 Korku Oyuncu 6.7 33,076
2001 72 Dram Oyuncu 5.4 100
2000 71 Komedi Oyuncu 7.1 279

Halka 2
1999 70 Korku Oyuncu 6.0 10,027
1987 58 Dram Oyuncu 8.2 2,944
Dizi Altyazıları
The Flash (6,871) Fargo (5,680) Arrow (4,749) The 100 (4,405) Better Call Saul (3,561) Lucifer (3,023) 12 Monkeys (2,415) Supernatural (2,325) American Gods (2,317) Game of Thrones (2,155)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017