Giriş Kayıt
Rio Kanno

Rio Kanno (23)


Oyuncu

Rio Kanno, 25 Eylül 1993 Saitama, Japonya doğumlu oyuncu. Karanlık Sular (2002), Noroi Laneti (2005), (2012) Şeytanın Dersi (2012), (2004) Dünyanın Orta Yerinde Aşk İçin Ağlıyorum (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Eylül 1993
Doğum Yeri: Saitama, Japonya
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Şeytanın Dersi
2012 19 Gerilim Oyuncu 6.7 3,662

Ben Eve Gidiyorum
2012 Dram Oyuncu 8.0 53
2011 18 Dram Oyuncu 5.6 27
2010 Animasyon Oyuncu 7.2 46
2010 Komedi Oyuncu 7.1 65

Noroi Laneti
2005 12 Dram Oyuncu 7.1 6,133

Dünyanın Orta Yerinde Aşk İçin Ağlıyorum
2004 11 Dram Oyuncu 7.3 2,255
2003 Oyuncu    

Karanlık Sular
2002 9 Dram Oyuncu 6.7 24,624
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017