Giriş Kayıt
Chi Wai Tai

Chi Wai Tai (57)


Oyuncu

Chi Wai Tai, 01 Ocak 1960 Hong Kong, British Crown Colony doğumlu oyuncu.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1960
Doğum Yeri: Hong Kong, British Crown Colony
Diğer Bir İsmi: Andy Dai | Andy Tai | Chih-wei Tai
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 49 Aksiyon Oyuncu    
2008 Dram Oyuncu 8.4 28
1999 39 Komedi Oyuncu 4.0 22
1994 34 Korku Oyuncu 6.4 529
1989 29 Aksiyon Oyuncu 6.0 84
1989 29 Aksiyon Oyuncu 7.2 3,192
1989 29 Dram Oyuncu 5.6 37
1989 Komedi Oyuncu 8.4 30

Süper Polis 2
1988 28 Aksiyon Oyuncu 7.2 11,927
1987 27 Aksiyon Oyuncu 6.6 302
1987 27 Aksiyon Oyuncu 7.3 1,503
1985 25 Suç Oyuncu 7.2 96
1980 20 Komedi Oyuncu    
1979 19 Komedi Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017