Giriş Kayıt
Andrew Jimenez

Andrew Jimenez


Görsel Efekt, Animasyon, Görüntü Yönetmeni

Andrew Jimenez, görsel efekt, animasyon, görüntü yönetmeni.

Diğer Bir İsmi: Andy Jimenez
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Animasyon Görsel Efekt    

Kayıp Balık Dori
2016 Animasyon Görsel Efekt 7.4 138,651
2016 Animasyon Görsel Efekt 8.5 12,779

İyi Bir Dinozor
2015 Animasyon Görsel Efekt 6.8 74,647

Ters Yüz
2015 Animasyon Görsel Efekt 8.2 398,580

Yarının Dünyası
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 138,851

Sevimli Canavarlar Üniversitesi
2013 Animasyon Çeşitli 7.3 247,868
2012 Animasyon Görüntü Yönetmeni
Görsel Efekt
   

Cesur
2012 Animasyon Animasyon
Kameraman
7.2 288,261

Arabalar 2
2011 Animasyon Görsel Efekt 6.3 107,450
2011 Kısa Metraj Müzik 7.5 17

Oyuncak Hikayesi 3
2010 Animasyon Görsel Efekt 8.3 574,873
2010 Animasyon Görsel Efekt 8.1 11,567

Yukarı Bak
2009 Animasyon Görsel Efekt 8.3 706,518

Vol. İ
2008 Animasyon Görsel Efekt 8.4 760,678
2007 Animasyon Görüntü Yönetmeni 7.2 3,459

Ratatuy
2007 Animasyon Animasyon
Kameraman
Görsel Efekt
8.0 495,774
2006 Animasyon Çeşitli 8.0 13,207

Arabalar
2006 Animasyon Görsel Efekt 7.1 277,953
2005 Animasyon Yönetmen
Senarist
7.8 11,015

İnanılmaz Aile
2004 Animasyon Görsel Efekt
Görüntü Yönetmeni
8.0 500,533

Kayıp Balık Nemo 3D
2003 Animasyon Görsel Efekt 8.1 735,115

Örümcek Adam
2002 Aksiyon Çeşitli 7.3 565,297

Sevimli Canavarlar
2001 Animasyon Görsel Efekt 8.1 620,648
2001 Animasyon Görsel Efekt
Çeşitli
6.2 26,454
2000 Animasyon Çeşitli    

Demir Dev
1999 Animasyon Animasyon
Görsel Efekt
8.0 134,081
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (15,965) Passengers (9,150) Doctor Strange (5,546) Arrival (4,218) Fences (3,472) Assassin's Creed (3,370) Allied (3,184) Hacksaw Ridge (2,729) Moana (2,168) Forushande (1,761)
Dizi Altyazıları
Supernatural (12,297) Taboo (9,962) The 100 (9,300) Legion (8,918) The Big Bang Theory (6,667) Black Sails (6,648) Arrow (5,228) Vikings (4,176) The Flash (3,672) The Expanse (3,664)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017