Giriş Kayıt
Andrew Jimenez

Andrew Jimenez


Görsel Efekt, Animasyon, Görüntü Yönetmeni

Andrew Jimenez, görsel efekt, animasyon, görüntü yönetmeni.

Diğer Bir İsmi: Andy Jimenez
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kayıp Balık Dori
2016 Animasyon Görsel Efekt 7.4 161,641
2016 Animasyon Görsel Efekt 8.5 12,779

İyi Bir Dinozor
2015 Animasyon Görsel Efekt 6.8 78,018

Ters Yüz
2015 Animasyon Görsel Efekt 8.2 422,169

Yarının Dünyası
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 144,179

Sevimli Canavarlar Üniversitesi
2013 Animasyon Çeşitli 7.3 253,575
2012 Animasyon Görüntü Yönetmeni
Görsel Efekt
   

Cesur
2012 Animasyon Animasyon
Kameraman
7.2 295,920

Arabalar 2
2011 Animasyon Görsel Efekt 6.2 112,270
2011 Kısa Metraj Müzik 7.5 17

Oyuncak Hikayesi 3
2010 Animasyon Görsel Efekt 8.3 590,709
2010 Animasyon Görsel Efekt 8.1 11,567

Yukarı Bak
2009 Animasyon Görsel Efekt 8.3 727,410

Vol. İ
2008 Animasyon Görsel Efekt 8.4 782,444
2007 Animasyon Görüntü Yönetmeni 7.2 3,459

Ratatuy
2007 Animasyon Animasyon
Kameraman
Görsel Efekt
8.0 506,947
2006 Animasyon Çeşitli 8.0 13,207

Arabalar
2006 Animasyon Görsel Efekt 7.1 285,958
2005 Animasyon Yönetmen
Senarist
7.8 11,015

İnanılmaz Aile
2004 Animasyon Görsel Efekt
Görüntü Yönetmeni
8.0 511,697

Kayıp Balık Nemo 3D
2003 Animasyon Görsel Efekt 8.1 755,708

Örümcek Adam
2002 Aksiyon Çeşitli 7.3 577,017

Sevimli Canavarlar
2001 Animasyon Görsel Efekt 8.1 638,256
2001 Animasyon Görsel Efekt
Çeşitli
6.3 26,912
2000 Animasyon Çeşitli    

Demir Dev
1999 Animasyon Animasyon
Görsel Efekt
8.0 137,484
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017