Giriş Kayıt
Andrew Jimenez

Andrew Jimenez


Görsel Efekt, Animasyon, Görüntü Yönetmeni

Andrew Jimenez, görsel efekt, animasyon, görüntü yönetmeni.

Diğer Bir İsmi: Andy Jimenez
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Animasyon Görsel Efekt 8.4 20,385
2017 Animasyon Görsel Efekt 8.5 185,963

Kayıp Balık Dori
2016 Animasyon Görsel Efekt 7.3 192,687
2016 Animasyon Görsel Efekt 8.5 12,779

İyi Bir Dinozor
2015 Animasyon Görsel Efekt 6.7 85,857

Ters Yüz
2015 Animasyon Görsel Efekt 8.2 485,280

Yarının Dünyası
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 154,188

Sevimli Canavarlar Üniversitesi
2013 Animasyon Çeşitli 7.3 272,458
2012 Animasyon Görüntü Yönetmeni
Görsel Efekt
   

Cesur
2012 Animasyon Animasyon
Kameraman
7.1 316,048

Arabalar 2
2011 Animasyon Görsel Efekt 6.2 125,152
2011 Kısa Metraj Müzik 7.5 17

Oyuncak Hikayesi 3
2010 Animasyon Görsel Efekt 8.3 639,173
2010 Animasyon Görsel Efekt 8.1 11,567

Yukarı Bak
2009 Animasyon Görsel Efekt 8.3 788,865

Vol. İ
2008 Animasyon Görsel Efekt 8.4 848,477
2007 Animasyon Görüntü Yönetmeni 7.2 3,459

Ratatuy
2007 Animasyon Animasyon
Kameraman
Görsel Efekt
8.0 539,517
2006 Animasyon Çeşitli 8.0 13,207

Arabalar
2006 Animasyon Görsel Efekt 7.1 304,263
2005 Animasyon Yönetmen
Senarist
7.8 11,015

İnanılmaz Aile
2004 Animasyon Görsel Efekt
Görüntü Yönetmeni
8.0 549,069

Kayıp Balık Nemo 3D
2003 Animasyon Görsel Efekt 8.1 815,052

Örümcek Adam
2002 Aksiyon Çeşitli 7.3 608,527

Sevimli Canavarlar
2001 Animasyon Görsel Efekt 8.1 691,262
2001 Animasyon Görsel Efekt
Çeşitli
6.3 28,266

Scooby Doo ve Uzaylı İstilacılar
2000 Animasyon Çeşitli 6.8 3,344

Demir Dev
1999 Animasyon Animasyon
Görsel Efekt
8.0 148,311
Film Altyazıları
Rampage (12,395) Ready Player One (9,095) Escape Plan 2: Hades (7,497) Tomb Raider (1,935) The Cured (1,934) Set It Up (988) Den 12. mann (883) Blockers (836) Journey's End (788) Black Panther (657)
Dizi Altyazıları
Westworld (14,936) 12 Monkeys (3,028) La casa de papel (2,545) Into the Badlands (2,451) Legion (1,626) Fear the Walking Dead (1,423) The Expanse (1,272) Vikings (956) The Crossing (951) Colony (885)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018