Giriş Kayıt
Andrew Jimenez

Andrew Jimenez


Görsel Efekt, Animasyon, Görüntü Yönetmeni

Andrew Jimenez, görsel efekt, animasyon, görüntü yönetmeni.

Diğer Bir İsmi: Andy Jimenez
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Animasyon Görsel Efekt    
2017 Animasyon Görsel Efekt 8.5 159,859

Kayıp Balık Dori
2016 Animasyon Görsel Efekt 7.3 189,348
2016 Animasyon Görsel Efekt 8.5 12,779

İyi Bir Dinozor
2015 Animasyon Görsel Efekt 6.7 84,924

Ters Yüz
2015 Animasyon Görsel Efekt 8.2 476,635

Yarının Dünyası
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 152,893

Sevimli Canavarlar Üniversitesi
2013 Animasyon Çeşitli 7.3 269,894
2012 Animasyon Görüntü Yönetmeni
Görsel Efekt
   

Cesur
2012 Animasyon Animasyon
Kameraman
7.1 313,365

Arabalar 2
2011 Animasyon Görsel Efekt 6.2 123,574
2011 Kısa Metraj Müzik 7.5 17

Oyuncak Hikayesi 3
2010 Animasyon Görsel Efekt 8.3 631,593
2010 Animasyon Görsel Efekt 8.1 11,567

Yukarı Bak
2009 Animasyon Görsel Efekt 8.3 779,532

Vol. İ
2008 Animasyon Görsel Efekt 8.4 838,345
2007 Animasyon Görüntü Yönetmeni 7.2 3,459

Ratatuy
2007 Animasyon Animasyon
Kameraman
Görsel Efekt
8.0 534,848
2006 Animasyon Çeşitli 8.0 13,207

Arabalar
2006 Animasyon Görsel Efekt 7.1 301,792
2005 Animasyon Yönetmen
Senarist
7.8 11,015

İnanılmaz Aile
2004 Animasyon Görsel Efekt
Görüntü Yönetmeni
8.0 540,545

Kayıp Balık Nemo 3D
2003 Animasyon Görsel Efekt 8.1 806,324

Örümcek Adam
2002 Aksiyon Çeşitli 7.3 603,446

Sevimli Canavarlar
2001 Animasyon Görsel Efekt 8.1 683,036
2001 Animasyon Görsel Efekt
Çeşitli
6.3 28,050

Scooby Doo ve Uzaylı İstilacılar
2000 Animasyon Çeşitli 6.8 3,344

Demir Dev
1999 Animasyon Animasyon
Görsel Efekt
8.0 146,466
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,920) Den of Thieves (2,671) Maze Runner: The Death Cure (2,376) Hostiles (2,261) Winchester (2,225) 12 Strong (2,035) Submergence (1,700) Peter Rabbit (1,239) The Commuter (1,133) A martfüi rém (814)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,992) Supernatural (3,948) The Flash (3,367) The Terror (2,766) Legion (2,491) The Big Bang Theory (2,432) Gotham (2,117) The Expanse (2,030) The Crossing (1,898) Arrow (1,830)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018