Giriş Kayıt
Andrew Jimenez

Andrew Jimenez


Görsel Efekt, Animasyon, Görüntü Yönetmeni

Andrew Jimenez, görsel efekt, animasyon, görüntü yönetmeni.

Diğer Bir İsmi: Andy Jimenez
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kayıp Balık Dori
2016 Animasyon Görsel Efekt 7.4 174,237
2016 Animasyon Görsel Efekt 8.5 12,779

İyi Bir Dinozor
2015 Animasyon Görsel Efekt 6.7 80,981

Ters Yüz
2015 Animasyon Görsel Efekt 8.2 441,893

Yarının Dünyası
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 147,757

Sevimli Canavarlar Üniversitesi
2013 Animasyon Çeşitli 7.3 259,824
2012 Animasyon Görüntü Yönetmeni
Görsel Efekt
   

Cesur
2012 Animasyon Animasyon
Kameraman
7.2 302,841

Arabalar 2
2011 Animasyon Görsel Efekt 6.2 116,884
2011 Kısa Metraj Müzik 7.5 17

Oyuncak Hikayesi 3
2010 Animasyon Görsel Efekt 8.3 605,054
2010 Animasyon Görsel Efekt 8.1 11,567

Yukarı Bak
2009 Animasyon Görsel Efekt 8.3 745,604

Vol. İ
2008 Animasyon Görsel Efekt 8.4 802,100
2007 Animasyon Görüntü Yönetmeni 7.2 3,459

Ratatuy
2007 Animasyon Animasyon
Kameraman
Görsel Efekt
8.0 517,751
2006 Animasyon Çeşitli 8.0 13,207

Arabalar
2006 Animasyon Görsel Efekt 7.1 292,602
2005 Animasyon Yönetmen
Senarist
7.8 11,015

İnanılmaz Aile
2004 Animasyon Görsel Efekt
Görüntü Yönetmeni
8.0 522,062

Kayıp Balık Nemo 3D
2003 Animasyon Görsel Efekt 8.1 774,135

Örümcek Adam
2002 Aksiyon Çeşitli 7.3 588,018

Sevimli Canavarlar
2001 Animasyon Görsel Efekt 8.1 654,216
2001 Animasyon Görsel Efekt
Çeşitli
6.3 27,328
2000 Animasyon Çeşitli    

Demir Dev
1999 Animasyon Animasyon
Görsel Efekt
8.0 140,574
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017