Giriş Kayıt
Andrew Jimenez

Andrew Jimenez


Görsel Efekt, Animasyon, Görüntü Yönetmeni

Andrew Jimenez, görsel efekt, animasyon, görüntü yönetmeni.

Diğer Bir İsmi: Andy Jimenez
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kayıp Balık Dori
2016 Animasyon Görsel Efekt 7.4 156,758
2016 Animasyon Görsel Efekt 8.5 12,779

İyi Bir Dinozor
2015 Animasyon Görsel Efekt 6.8 77,205

Ters Yüz
2015 Animasyon Görsel Efekt 8.2 416,295

Yarının Dünyası
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 142,981

Sevimli Canavarlar Üniversitesi
2013 Animasyon Çeşitli 7.3 252,019
2012 Animasyon Görüntü Yönetmeni
Görsel Efekt
   

Cesur
2012 Animasyon Animasyon
Kameraman
7.2 293,810

Arabalar 2
2011 Animasyon Görsel Efekt 6.2 110,412
2011 Kısa Metraj Müzik 7.5 17

Oyuncak Hikayesi 3
2010 Animasyon Görsel Efekt 8.3 586,379
2010 Animasyon Görsel Efekt 8.1 11,567

Yukarı Bak
2009 Animasyon Görsel Efekt 8.3 721,812

Vol. İ
2008 Animasyon Görsel Efekt 8.4 776,480
2007 Animasyon Görüntü Yönetmeni 7.2 3,459

Ratatuy
2007 Animasyon Animasyon
Kameraman
Görsel Efekt
8.0 503,835
2006 Animasyon Çeşitli 8.0 13,207

Arabalar
2006 Animasyon Görsel Efekt 7.1 283,310
2005 Animasyon Yönetmen
Senarist
7.8 11,015

İnanılmaz Aile
2004 Animasyon Görsel Efekt
Görüntü Yönetmeni
8.0 508,470

Kayıp Balık Nemo 3D
2003 Animasyon Görsel Efekt 8.1 750,429

Örümcek Adam
2002 Aksiyon Çeşitli 7.3 573,891

Sevimli Canavarlar
2001 Animasyon Görsel Efekt 8.1 633,744
2001 Animasyon Görsel Efekt
Çeşitli
6.2 26,780
2000 Animasyon Çeşitli    

Demir Dev
1999 Animasyon Animasyon
Görsel Efekt
8.0 136,711
Film Altyazıları
Beauty and the Beast (7,004) Kidnap (4,044) The Fate of the Furious (3,917) The Boss Baby (2,714) Contratiempo (1,863) Dangal (1,686) The Great Wall (1,468) The LEGO Batman Movie (1,313) Get Out (1,298) The Shack (1,142)
Dizi Altyazıları
Supernatural (7,561) American Gods (5,707) Fargo (4,753) Lucifer (4,644) The 100 (2,810) Into the Badlands (2,677) Arrow (2,591) The Flash (1,870) Doctor Who (1,779) 12 Monkeys (1,760)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017