Giriş Kayıt
Andrew Jimenez

Andrew Jimenez


Görsel Efekt, Animasyon, Görüntü Yönetmeni

Andrew Jimenez, görsel efekt, animasyon, görüntü yönetmeni.

Diğer Bir İsmi: Andy Jimenez
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Animasyon Görsel Efekt    
2017 Animasyon Görsel Efekt 8.6 102,695

Kayıp Balık Dori
2016 Animasyon Görsel Efekt 7.4 185,334
2016 Animasyon Görsel Efekt 8.5 12,779

İyi Bir Dinozor
2015 Animasyon Görsel Efekt 6.7 83,891

Ters Yüz
2015 Animasyon Görsel Efekt 8.2 463,567

Yarının Dünyası
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 151,372

Sevimli Canavarlar Üniversitesi
2013 Animasyon Çeşitli 7.3 266,961
2012 Animasyon Görüntü Yönetmeni
Görsel Efekt
   

Cesur
2012 Animasyon Animasyon
Kameraman
7.1 310,334

Arabalar 2
2011 Animasyon Görsel Efekt 6.2 121,809
2011 Kısa Metraj Müzik 7.5 17

Oyuncak Hikayesi 3
2010 Animasyon Görsel Efekt 8.3 621,029
2010 Animasyon Görsel Efekt 8.1 11,567

Yukarı Bak
2009 Animasyon Görsel Efekt 8.3 766,439

Vol. İ
2008 Animasyon Görsel Efekt 8.4 824,572
2007 Animasyon Görüntü Yönetmeni 7.2 3,459

Ratatuy
2007 Animasyon Animasyon
Kameraman
Görsel Efekt
8.0 529,573
2006 Animasyon Çeşitli 8.0 13,207

Arabalar
2006 Animasyon Görsel Efekt 7.2 299,221
2005 Animasyon Yönetmen
Senarist
7.8 11,015

İnanılmaz Aile
2004 Animasyon Görsel Efekt
Görüntü Yönetmeni
8.0 534,937

Kayıp Balık Nemo 3D
2003 Animasyon Görsel Efekt 8.1 793,863

Örümcek Adam
2002 Aksiyon Çeşitli 7.3 598,596

Sevimli Canavarlar
2001 Animasyon Görsel Efekt 8.1 671,652
2001 Animasyon Görsel Efekt
Çeşitli
6.3 27,789

Scooby Doo ve Uzaylı İstilacılar
2000 Animasyon Çeşitli 6.8 3,344

Demir Dev
1999 Animasyon Animasyon
Görsel Efekt
8.0 143,670
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018