Giriş Kayıt
Andrew Jimenez

Andrew Jimenez


Görsel Efekt, Animasyon, Görüntü Yönetmeni

Andrew Jimenez, görsel efekt, animasyon, görüntü yönetmeni.

Diğer Bir İsmi: Andy Jimenez
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Animasyon Görsel Efekt    

Koko
2017 Animasyon Görsel Efekt 8.9 25,147

Kayıp Balık Dori
2016 Animasyon Görsel Efekt 7.4 177,695
2016 Animasyon Görsel Efekt 8.5 12,779

İyi Bir Dinozor
2015 Animasyon Görsel Efekt 6.7 81,823

Ters Yüz
2015 Animasyon Görsel Efekt 8.2 448,134

Yarının Dünyası
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 148,909

Sevimli Canavarlar Üniversitesi
2013 Animasyon Çeşitli 7.3 262,063
2012 Animasyon Görüntü Yönetmeni
Görsel Efekt
   

Cesur
2012 Animasyon Animasyon
Kameraman
7.2 305,165

Arabalar 2
2011 Animasyon Görsel Efekt 6.2 118,811
2011 Kısa Metraj Müzik 7.5 17

Oyuncak Hikayesi 3
2010 Animasyon Görsel Efekt 8.3 609,726
2010 Animasyon Görsel Efekt 8.1 11,567

Yukarı Bak
2009 Animasyon Görsel Efekt 8.3 751,765

Vol. İ
2008 Animasyon Görsel Efekt 8.4 808,821
2007 Animasyon Görüntü Yönetmeni 7.2 3,459

Ratatuy
2007 Animasyon Animasyon
Kameraman
Görsel Efekt
8.0 521,399
2006 Animasyon Çeşitli 8.0 13,207

Arabalar
2006 Animasyon Görsel Efekt 7.1 294,998
2005 Animasyon Yönetmen
Senarist
7.8 11,015

İnanılmaz Aile
2004 Animasyon Görsel Efekt
Görüntü Yönetmeni
8.0 526,447

Kayıp Balık Nemo 3D
2003 Animasyon Görsel Efekt 8.1 780,050

Örümcek Adam
2002 Aksiyon Çeşitli 7.3 591,256

Sevimli Canavarlar
2001 Animasyon Görsel Efekt 8.1 659,367
2001 Animasyon Görsel Efekt
Çeşitli
6.3 27,468

Scooby Doo ve Uzaylı İstilacılar
2000 Animasyon Çeşitli 6.8 3,344

Demir Dev
1999 Animasyon Animasyon
Görsel Efekt
8.0 141,561
Dizi Altyazıları
Vikings (9,139) Supernatural (3,948) Mr. Robot (3,799) Game of Thrones (3,250) The Big Bang Theory (3,223) Gotham (2,996) Shameless (2,845) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,845) Arrow (2,770) The Flash (1,888)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017