Giriş Kayıt
Damon Younger

Damon Younger


Oyuncu

Damon Younger, oyuncu. Kara Oyun (2012), Cennete Kısa Bir Yolculuk (2005), (2002) Kirli Tatlı Şeyler (2002), (2005) Cafe'deki Kız (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Kısa Metraj Oyuncu 6.3 27
2013 Dram Oyuncu 6.2 99
2013 Kısa Metraj Oyuncu 7.4 8
2013 Kısa Metraj Oyuncu    

Kara Oyun
2012 Suç Oyuncu 6.8 3,513
2010 Dram Oyuncu 4.8 101
2008 Dram Oyuncu    

Cennete Kısa Bir Yolculuk
2005 Dram Oyuncu 6.0 4,002
2005 Komedi Oyuncu 5.1 828

Cafe'deki Kız
2005 Dram Oyuncu 7.6 7,374

Kirli Tatlı Şeyler
2002 Suç Oyuncu 7.4 37,144
Film Altyazıları
Red Sparrow (4,742) Den of Thieves (2,478) Hostiles (2,464) 12 Strong (2,389) Maze Runner: The Death Cure (2,073) Winchester (1,497) Peter Rabbit (1,360) Submergence (1,353) The Commuter (1,015) Wildling (885)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,594) The Flash (3,253) Supernatural (3,163) The Terror (2,911) Legion (2,817) The Crossing (1,807) The Expanse (1,737) The Big Bang Theory (1,271) Vikings (1,138) Arrow (1,117)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018