Giriş Kayıt
David Cormick

David Cormick


Oyuncu

David Cormick, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Suç Oyuncu 8.7 9,738
2012 Dram Oyuncu 7.0 42
2008 Suç Oyuncu 7.6 1,024
2006 Belgesel Oyuncu    
2004 Dram Oyuncu    
Film Altyazıları
Kidnap (4,295) T2 Trainspotting (3,334) Beauty and the Beast (2,887) Contratiempo (1,506) The Fate of the Furious (1,450) Redivider (1,249) Dangal (1,124) The Boss Baby (1,015) The Great Wall (913) Get Out (798)
Dizi Altyazıları
American Gods (5,859) Better Call Saul (5,691) The Flash (5,553) Twin Peaks (4,159) Lucifer (4,040) Into the Badlands (3,624) Supernatural (3,194) Gotham (2,912) 12 Monkeys (2,522) Fargo (2,467)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017