Giriş Kayıt
Barry Aird

Barry Aird


Oyuncu

Barry Aird, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Oyuncu 5.7 297
2016 Gerilim Oyuncu 7.4 1,893
2016 Suç Oyuncu 7.4 6,869
2015 Dram Oyuncu 8.6 1,020

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Oyuncu 7.4 517,659
2013 Komedi Oyuncu 7.4 69
2012 Macera Oyuncu 4.4 1,369
2008 Macera Oyuncu 7.9 58,990
2004 Komedi Oyuncu 4.6 2,022
1997 Suç Oyuncu 7.7 16,406
1996 Suç Oyuncu 7.8 3,461
1986 Dram Oyuncu 6.0 1,829
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,101
Dizi Altyazıları
Fargo (6,058) Arrow (5,606) American Gods (5,157) The Flash (4,710) The 100 (4,197) 12 Monkeys (3,353) Better Call Saul (3,178) The Blacklist (2,929) Supernatural (2,908) Game of Thrones (2,774)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017