Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Barry Aird

Barry Aird


Oyuncu

Barry Aird, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Oyuncu 6.8 51
2016 Gerilim Oyuncu 7.4 1,421
2016 Suç Oyuncu 7.4 5,715

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Oyuncu 7.4 494,950
2013 Komedi Oyuncu 7.4 69
2012 Macera Oyuncu 4.4 1,369
2008 Macera Oyuncu 7.9 57,708
2004 Komedi Oyuncu 4.6 2,022
1997 Suç Oyuncu 7.7 15,872
1996 Suç Oyuncu 7.8 3,277
1986 Dram Oyuncu 6.0 1,743
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,014
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017