Giriş Kayıt
Barry Aird

Barry Aird


Oyuncu

Barry Aird, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Oyuncu 6.8 51
2016 Gerilim Oyuncu 7.4 1,713
2016 Suç Oyuncu 7.4 6,405
2015 Dram Oyuncu 8.6 1,020

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Oyuncu 7.4 508,341
2013 Komedi Oyuncu 7.4 69
2012 Macera Oyuncu 4.4 1,369
2008 Macera Oyuncu 7.9 58,407
2004 Komedi Oyuncu 4.6 2,022
1997 Suç Oyuncu 7.7 16,165
1996 Suç Oyuncu 7.8 3,408
1986 Dram Oyuncu 6.0 1,794
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,068
Film Altyazıları
Live by Night (9,732) Why Him? (6,660) Rogue One (3,417) Resident Evil: The Final Chapter (3,376) Patriots Day (2,418) Assassin's Creed (2,136) Hidden Figures (2,047) Paterson (1,324) Split (1,255) Allied (960)
Dizi Altyazıları
The Flash (5,305) Black Sails (4,194) Into the Badlands (3,233) Legion (2,409) The 100 (2,146) Vikings (1,842) Arrow (1,656) Taken (1,566) The Originals (1,460) Designated Survivor (1,458)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017