Giriş Kayıt
Barry Aird

Barry Aird


Oyuncu

Barry Aird, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Oyuncu 6.0 67
2017 Dram Oyuncu 7.1 225
2016 Suç Oyuncu 5.5 782
2016 Gerilim Oyuncu 7.5 3,721
2016 Suç Oyuncu 7.4 8,876
2015 Dram Oyuncu 8.6 1,195

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Oyuncu 7.4 560,993
2015 Dram Oyuncu 7.4 14,870
2013 Komedi Oyuncu 7.4 69
2012 Macera Oyuncu 4.4 1,369
2008 Macera Oyuncu 7.9 61,442
2004 Komedi Oyuncu 4.6 2,022
1997 Suç Oyuncu 7.8 17,536
1996 Suç Oyuncu 7.8 3,817
1986 Dram Oyuncu 6.0 1,987
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,251
Dizi Altyazıları
La casa de papel (24,752) Vikings (2,471) Black Mirror (2,208) Counterpart (2,009) Bron/Broen (1,781) Legends of Tomorrow (1,415) Supernatural (1,153) Altered Carbon (1,024) The Alienist (1,015) Blindspot (899)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018