Giriş Kayıt
Barry Aird

Barry Aird


Oyuncu

Barry Aird, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Oyuncu 6.0 67
2017 Dram Oyuncu 7.4 120
2016 Suç Oyuncu 5.5 782
2016 Gerilim Oyuncu 7.4 2,952
2016 Suç Oyuncu 7.4 8,029
2015 Dram Oyuncu 8.6 1,195

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Oyuncu 7.4 545,536
2015 Dram Oyuncu 7.4 14,226
2013 Komedi Oyuncu 7.4 69
2012 Macera Oyuncu 4.4 1,369
2008 Macera Oyuncu 7.9 60,615
2004 Komedi Oyuncu 4.6 2,022
1997 Suç Oyuncu 7.8 17,182
1996 Suç Oyuncu 7.8 3,596
1986 Dram Oyuncu 6.0 1,929
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,195
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017