Giriş Kayıt
Barry Aird

Barry Aird


Oyuncu

Barry Aird, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Oyuncu 5.7 313
2016 Gerilim Oyuncu 7.4 2,109
2016 Suç Oyuncu 7.4 7,227
2015 Dram Oyuncu 8.6 1,020

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Oyuncu 7.4 527,200
2015 Dram Oyuncu 7.4 13,268
2013 Komedi Oyuncu 7.4 69
2012 Macera Oyuncu 4.4 1,369
2008 Macera Oyuncu 7.9 59,593
2004 Komedi Oyuncu 4.6 2,022
1997 Suç Oyuncu 7.7 16,681
1996 Suç Oyuncu 7.8 3,514
1986 Dram Oyuncu 6.0 1,864
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,134
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017