Giriş Kayıt
Barry Aird

Barry Aird


Oyuncu

Barry Aird, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 7.7 14
2016 Suç Oyuncu 5.5 749
2016 Gerilim Oyuncu 7.4 2,369
2016 Suç Oyuncu 7.4 7,593
2015 Dram Oyuncu 8.6 1,020

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Oyuncu 7.4 536,148
2015 Dram Oyuncu 7.4 13,779
2013 Komedi Oyuncu 7.4 69
2012 Macera Oyuncu 4.4 1,369
2008 Macera Oyuncu 7.9 60,093
2004 Komedi Oyuncu 4.6 2,022
1997 Suç Oyuncu 7.8 16,939
1996 Suç Oyuncu 7.8 3,555
1986 Dram Oyuncu 6.0 1,892
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,171
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017