Giriş Kayıt
Ismail 'Niko' Canlisoy

Ismail 'Niko' Canlisoy


Editör

Ismail 'Niko' Canlisoy, editör. Av Mevsimi (2010), Devrim Arabaları (2008), Anlat İstanbul (2005), Evim Sensin (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Takma İsmi: Niko
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Editör 6.6 29
2014 Dram Editör 5.5 370
2014 Dram Editör 5.9 213
2014 Romantik Editör 5.2 587
2012 Fantastik Editör 5.0 4,180
2012 Dram Editör 6.8 496
2010 Suç Editör 7.5 23,224
2008 Dram Editör 8.0 8,049
2007 Dram Editör 5.6 586
2005 Dram Editör 7.4 5,198
2003 Komedi Editör 3.6 731
2002 Suç Editör 7.7 1,266
2002 Dram Editör 6.1 292
2001 Editör 4.6 1,777
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017