Giriş Kayıt
Ismail 'Niko' Canlisoy

Ismail 'Niko' Canlisoy


Editör

Ismail 'Niko' Canlisoy, editör. Av Mevsimi (2010), Devrim Arabaları (2008), Anlat İstanbul (2005), Evim Sensin (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Takma İsmi: Niko
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Editör 6.6 28
2014 Dram Editör 5.3 343
2014 Dram Editör 5.9 210
2014 Romantik Editör 5.2 526
2012 Fantastik Editör 5.0 4,012
2012 Dram Editör 6.8 477
2010 Suç Editör 7.5 22,149
2008 Dram Editör 8.0 7,617
2007 Dram Editör 5.6 585
2005 Dram Editör 7.4 5,047
2003 Komedi Editör 3.7 715
2002 Suç Editör 7.7 1,233
2002 Dram Editör 5.8 274
2001 Editör 4.6 1,738
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017