Giriş Kayıt
Ismail 'Niko' Canlisoy

Ismail 'Niko' Canlisoy


Editör

Ismail 'Niko' Canlisoy, editör. Av Mevsimi (2010), Devrim Arabaları (2008), Anlat İstanbul (2005), Evim Sensin (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Takma İsmi: Niko
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Editör 6.6 28
2014 Dram Editör 5.2 335
2014 Dram Editör 5.9 207
2014 Romantik Editör 5.2 515
2012 Fantastik Editör 5.0 3,965
2012 Dram Editör 6.8 472
2010 Suç Editör 7.5 21,975
2008 Dram Editör 8.0 7,536
2007 Dram Editör 5.6 585
2005 Dram Editör 7.4 5,021
2003 Komedi Editör 3.6 711
2002 Suç Editör 7.7 1,222
2002 Dram Editör 5.7 269
2001 Editör 4.6 1,728
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017