Giriş Kayıt
Ismail 'Niko' Canlisoy

Ismail 'Niko' Canlisoy


Editör

Ismail 'Niko' Canlisoy, editör. Av Mevsimi (2010), Devrim Arabaları (2008), Anlat İstanbul (2005), Evim Sensin (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Takma İsmi: Niko
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Editör 6.8 26
2014 Dram Editör 4.9 293
2014 Dram Editör 5.9 203
2014 Romantik Editör 5.2 441
2012 Fantastik Editör 4.9 3,738
2012 Dram Editör 6.8 434
2010 Suç Editör 7.5 20,652
2008 Dram Editör 8.0 7,012
2007 Dram Editör 5.6 574
2005 Dram Editör 7.4 4,817
2003 Komedi Editör 3.7 687
2002 Suç Editör 7.7 1,132
2002 Dram Editör 5.6 253
2001 Editör 4.6 1,646
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017