Giriş Kayıt
Ismail 'Niko' Canlisoy

Ismail 'Niko' Canlisoy


Editör

Ismail 'Niko' Canlisoy, editör. Av Mevsimi (2010), Devrim Arabaları (2008), Anlat İstanbul (2005), Evim Sensin (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Takma İsmi: Niko
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Editör 6.6 29
2014 Dram Editör 5.4 361
2014 Dram Editör 5.9 212
2014 Romantik Editör 5.2 564
2012 Fantastik Editör 5.0 4,108
2012 Dram Editör 6.8 488
2010 Suç Editör 7.5 22,703
2008 Dram Editör 8.0 7,849
2007 Dram Editör 5.6 586
2005 Dram Editör 7.4 5,111
2003 Komedi Editör 3.7 722
2002 Suç Editör 7.7 1,254
2002 Dram Editör 6.0 288
2001 Editör 4.6 1,759
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017