Giriş Kayıt
Ismail 'Niko' Canlisoy

Ismail 'Niko' Canlisoy


Editör

Ismail 'Niko' Canlisoy, editör. Av Mevsimi (2010), Devrim Arabaları (2008), Anlat İstanbul (2005), Evim Sensin (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Takma İsmi: Niko
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Editör 6.6 27
2014 Dram Editör 5.0 322
2014 Dram Editör 5.9 205
2014 Romantik Editör 5.2 503
2012 Fantastik Editör 5.0 3,924
2012 Dram Editör 6.8 469
2010 Suç Editör 7.5 21,826
2008 Dram Editör 8.0 7,468
2007 Dram Editör 5.6 586
2005 Dram Editör 7.4 4,991
2003 Komedi Editör 3.6 709
2002 Suç Editör 7.7 1,212
2002 Dram Editör 5.6 261
2001 Editör 4.6 1,713
Film Altyazıları
Kidnap (4,542) T2 Trainspotting (4,328) Beauty and the Beast (3,102) Contratiempo (1,640) The Fate of the Furious (1,592) Redivider (1,383) Dangal (1,244) The Boss Baby (1,136) The Great Wall (1,029) Get Out (893)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,394) Better Call Saul (6,366) American Gods (6,270) Lucifer (4,542) Twin Peaks (4,424) Into the Badlands (3,804) Supernatural (3,539) Gotham (3,310) 12 Monkeys (2,806) Fargo (2,759)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017