Giriş Kayıt
Ismail 'Niko' Canlisoy

Ismail 'Niko' Canlisoy


Editör

Ismail 'Niko' Canlisoy, editör. Av Mevsimi (2010), Devrim Arabaları (2008), Anlat İstanbul (2005), Evim Sensin (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Takma İsmi: Niko
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Editör 6.6 29
2014 Dram Editör 5.6 399
2014 Dram Editör 5.9 215
2014 Romantik Editör 5.1 631
2012 Fantastik Editör 5.0 4,334
2012 Dram Editör 6.8 511
2010 Suç Editör 7.5 24,209
2008 Dram Editör 8.0 8,300
2007 Dram Editör 5.6 590
2005 Dram Editör 7.4 5,316
2003 Komedi Editör 3.6 752
2002 Suç Editör 7.7 1,306
2002 Dram Editör 6.3 314
2001 Editör 4.6 1,822
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018