Giriş Kayıt
Chris McLaren

Chris McLaren


Sesler

Chris McLaren, sesler.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Belgesel Sesler 8.2 18
2014 Belgesel Sesler 7.7 10
2011 Dram Sesler 5.1 274
2011 Kısa Metraj Sesler 8.0 32
2008 Dram Sesler 6.3 2,164
2003 Animasyon Sesler    
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (116,470) Rick and Morty (4,330) The Defenders (3,328) The Strain (3,003) Suits (1,909) Mr. Mercedes (1,304) The Sinner (1,124) Fargo (1,116) The Last Ship (1,065) Breaking Bad (992)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017