Giriş Kayıt
Shannon Chan-Kent

Shannon Chan-Kent (29)


Oyuncu, Müzisyen

Shannon Chan-Kent, 23 Eylül 1988 Vancouver, British Columbia, Kanada doğumlu oyuncu, müzisyen. Ölüm Defteri 3 (2008), Benim İçin Öldür (2013), Barbie Moda Masalı (2010), Barbie: Prenses Okulu (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Eylül 1988
Doğum Yeri: Vancouver, British Columbia, Kanada
Burcu: Terazi
Boyu: 1.55 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

My Little Pony Filmi
2017 29 Animasyon Müzik 6.3 3,053

Barbie: Sihirli Yunus
2017 29 Animasyon Oyuncu 7.8 38

Barbie Video Oyunu Kahramanı
2017 29 Animasyon Oyuncu 5.0 142
2016 28 Aksiyon Oyuncu    
2016 Animasyon Oyuncu 5.7 75
2016 28 Animasyon Oyuncu 7.0 368
2016 28 Dram Oyuncu    
2016 Animasyon Oyuncu 7.2 85

Çılgın Dostlar 4 : Korkak Kahraman
2015 Animasyon Oyuncu 5.3 428

My Little Pony: Arkadaşlık Oyunları
2015 27 Animasyon Oyuncu 6.9 703
2015 27 Dram Oyuncu 6.8 208
2014 Komedi Oyuncu 6.9 2,731
2014 26 Animasyon Oyuncu 7.2 1,567
2014 26 Animasyon Oyuncu 7.3 85
2014 26 Oyuncu    

Barbie ve Kız Kardeşleri At Binicilik Okulu
2013 25 Animasyon Oyuncu 6.4 460

Benim İçin Öldür
2013 Dram Oyuncu 5.6 3,034
2013 25 Animasyon Oyuncu 6.2 3,608
2012 Animasyon Oyuncu 6.2 464
2012 Animasyon Oyuncu 7.6 371

Zhu Zhu Pets: Zhu'ya Yolculuk
2011 23 Animasyon Oyuncu 4.7 130

Barbie: Prenses Okulu
2011 23 Aile Oyuncu 6.0 672
2011 Animasyon Oyuncu 7.0 348
2010 Dram Oyuncu 7.6 12,409
2010 22 Animasyon Oyuncu    

My Little Pony: Arkadaşlık Sihirlidir
2010 Animasyon Oyuncu 7.7 16,857

Barbie Moda Masalı
2010 22 Animasyon Oyuncu 6.1 1,074
2010 Aksiyon Oyuncu 8.0 520

Barbie: Denizkızı Hikayesi
2010 22 Animasyon Oyuncu 6.1 1,307
2009 21 Aile Oyuncu 5.6 1,821

Barbie'nin Yeni Yıl Hikâyesi
2008 20 Animasyon Oyuncu 6.4 1,285

Ölüm Defteri 3
2008 20 Suç Oyuncu 6.2 6,519
2007 Animasyon Oyuncu 8.2 1,388

Ölüm Defteri
2006 Animasyon Oyuncu 9.0 146,798

Zamanda Sıçrayan Kız
2006 18 Animasyon Oyuncu 7.8 43,502

Ölüm Defteri
2006 18 Macera Oyuncu 7.9 25,115
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017