Giriş Kayıt
Cristiano Travaglioli

Cristiano Travaglioli


Editör, Editör

Cristiano Travaglioli, editör, editör. Muhteşem Güzellik (2013), Gençlik (2015), Olmak İstediğim Yer (2011), The Young Pope (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Editör 8.5 13,086

Gençlik
2015 Dram Editör 7.3 50,203

Kara Ruhlar
2014 Dram Editör 6.8 1,802

Muhteşem Güzellik
2013 Dram Editör 7.7 59,851
2013 Komedi Editör 7.2 4,503
2013 Komedi Editör 5.4 228
2012 Dram Editör 5.3 108

Olmak İstediğim Yer
2011 Komedi Editör 6.7 27,115
2010 Belgesel Editör 5.0 29
2009 Kısa Metraj Editör 6.7 119
2008 Biyografi Editör 7.3 11,380
2006 Komedi Editör 6.7 712

Aile Dostu
2006 Dram Editorial Department 7.1 2,435

Aşkın Getirdikleri
2004 Suç Editorial Department 7.6 10,667
2001 Komedi Editorial Department 7.3 1,718
Film Altyazıları
Assassin's Creed (9,661) Doctor Strange (7,781) John Wick: Chapter 2 (7,774) Allied (7,085) Moana (5,296) Lion (3,842) Arrival (3,786) Forushande (3,416) Hacksaw Ridge (2,657) Split (2,465)
Dizi Altyazıları
Taboo (11,631) Vikings (5,287) Supernatural (5,073) The Expanse (4,586) The Flash (4,351) Suits (3,966) Sherlock (3,071) The Big Bang Theory (2,906) Blindspot (2,691) Arrow (2,337)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017