Giriş Kayıt
Pascal Molina

Pascal Molina


Özel Efekt, Makyaj, Oyuncu

Pascal Molina, Özel efekt, makyaj, oyuncu. Kızıl Nehirler (2000), Öldüren Kadın (2002), Kara Altın (2011), Gizem (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Günlerin Köpüğü
2013 Komedi Özel Efekt 6.5 12,019

Asteriks ve Oburiks Gizli Görevde
2012 Macera Özel Efekt 5.3 9,227

Kara Altın
2011 Macera Özel Efekt 6.7 9,478
2011 Komedi Özel Efekt 6.9 1,027
2010 Macera Özel Efekt 5.3 745
2009 Komedi Özel Efekt 5.8 2,354

Gizem
2009 Dram Özel Efekt 6.5 8,795

Taşıyıcı 3
2008 Aksiyon Özel Efekt 6.1 132,739
2008 Bilim-Kurgu Özel Efekt 4.9 5,110
2007 Komedi Özel Efekt 5.6 1,044
2007 Komedi Özel Efekt 4.1 656

Yeni Ailem
2007 Dram Özel Efekt 6.6 628

Taş Meclisi
2006 Macera Özel Efekt 4.8 1,950
2006 Komedi Özel Efekt 4.5 379

Kuzey Faresi
2005 Dram Özel Efekt 6.7 4,421
2005 Dram Özel Efekt 5.6 287
2005 Belgesel Oyuncu    

Kara Nisan
2005 Dram Özel Efekt 8.0 3,826

Kadın Tuzağı
2004 Animasyon Makyaj 6.0 18,276

Kayıp Nişanlı
2004 Dram Makyaj 7.7 64,461

İki Kardeş
2004 Macera Özel Efekt 7.1 11,945

Kıyamet Melekleri
2004 Gerilim Makyaj    

Gizli Tarikat
2003 Korku Makyaj 3.3 585

Asteriks Ve Oburiks: Görevimiz Kleopatra
2002 Macera Özel Efekt 6.6 39,460

Geçmişi Olmayan Adam
2002 Aksiyon Özel Efekt 7.9 432,479

Öldüren Kadın
2002 Suç Özel Efekt 6.3 29,492
2002 Aksiyon Özel Efekt 3.4 609

Müzedeki Hayalet
2001 Gizem Özel Efekt 4.4 3,937

Ejderin Öpücüğü
2001 Aksiyon Özel Efekt 6.6 54,552
2001 Aile Özel Efekt 5.2 683
2000 Biyografi Özel Efekt 6.6 6,353

Kızıl Nehirler
2000 Suç Özel Efekt 6.9 49,300

Ormanın Derinliklerinde
2000 Korku Makyaj 4.2 2,111
2000 Komedi Özel Efekt 5.8 809

Asteriks Ve Oburiks Sezar'a Karşı
1999 Macera Özel Efekt 5.9 30,519

Kayıp Çocuklar Şehri
1995 Fantastik Özel Efekt 7.7 57,493
Film Altyazıları
Gold (4,110) Get Out (2,462) Logan (2,009) La La Land (1,289) The Age of Shadows (1,272) Split (1,262) Rings (1,204) Zashchitniki (1,130) The Great Wall (996) Personal Shopper (984)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,757) The Blacklist (3,418) Into the Badlands (2,918) Fargo (2,681) The Last Kingdom (2,556) Doctor Who (2,143) Vikings (1,637) Game of Thrones (1,630) The Expanse (1,626) Supernatural (1,321)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017