Giriş Kayıt
Martin Ivanov

Martin Ivanov (41)


Dublör, Oyuncu

Martin Ivanov, 18 Mart 1977 Moscow, RSFSR, USSR [bugünkü Rusya] doğumlu dublör, oyuncu. Hardcore Henry (2015), Stalingrad (2013), Chernaya Molniya (2009), Generation P (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Mart 1977
Doğum Yeri: Moscow, RSFSR, USSR [bugünkü Rusya]
Burcu: Balık
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 41 Aksiyon Dublör    

Belalı Tanık
2017 40 Aksiyon Dublör 6.9 137,600

Yeni Nesil Ajan: Xander Cage'in Dönüşü
2017 40 Aksiyon Dublör 5.2 70,992
2016 39 Aksiyon Dublör 6.4 526
2016 39 Aksiyon Dublör 6.6 177,428
2016 39 Suç Dublör 6.1 56

13 Saat: Bingazi'nin Gizli Askerleri
2016 39 Aksiyon Dublör 7.3 94,730
2015 38 Aksiyon Dublör 6.7 70,731
2015 38 Komedi Dublör 4.8 699
2015 38 Komedi Dublör 6.9 745
2015 38 Aksiyon Dublör 6.8 335,327

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 38 Aksiyon Dublör 7.4 594,205
2015 38 Aksiyon Dublör
Oyuncu
4.5 152

Hedefteki Adam
2014 37 Aksiyon Dublör 6.3 57,042

Cehennem Melekleri 3
2014 37 Aksiyon Dublör 6.1 148,542

Jack Ryan: Gölge Ajan
2014 37 Aksiyon Dublör 6.2 109,002
2013 36 Komedi Dublör 5.7 813

Hızlı ve Öfkeli 6
2013 36 Aksiyon Dublör 7.1 335,248
2013 36 Aksiyon Dublör 5.6 13,967
2012 35 Aksiyon Dublör 7.8 572,700
2012 35 Komedi Dublör 6.5 2,433

Düşmanı Korurken
2012 35 Aksiyon Dublör 6.8 183,624

Karanlık Saat
2011 34 Aksiyon Dublör 4.9 53,687

Görevimiz Tehlike 4
2011 34 Aksiyon Dublör 7.4 401,990
2011 34 Komedi Dublör 6.8 2,759
2011 34 Suç Dublör 6.6 1,045
2011 34 Komedi Dublör 4.0 281

Düzenbazlar
2011 34 Komedi Dublör 6.2 2,079
2011 34 Dram Dublör 4.9 1,970
2009 32 Aksiyon Dublör 5.9 3,598
2009 32 Aksiyon Dublör 6.1 382

Önleyici
2009 32 Aksiyon Dublör 3.7 684

Adım Adım Komplo
2009 32 Aksiyon Dublör 5.8 17,162
2008 31 Komedi Dublör 5.0 390
2008 31 Komedi Dublör 6.3 431

Bond 22
2008 31 Aksiyon Dublör 6.6 364,346

Sokak Yarışçıları
2008 31 Aksiyon Dublör 2.9 702
2007 30 Dublör 6.2 242

Son Ültimatom
2007 30 Aksiyon Dublör 8.0 562,995

Dehşet Odası
2007 30 Suç Dublör 4.7 21,248
2007 30 Aksiyon Dublör 5.1 1,557

Junk
2006 29 Suç Dublör 5.3 577
2005 28 Gerilim Dublör 6.0 645
2005 28 Aksiyon Dublör 4.8 615

Medusa Darbesi
2004 27 Aksiyon Dublör 7.8 392,775
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018