Giriş Kayıt
Fanny de Castro

Fanny de Castro


Oyuncu

Fanny de Castro, oyuncu. Amador (2010), (2006) Dönüş (2006), (2005) 20 centímetros (2005), (2010) Que se mueran los feos (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Fani Castro | Fany Castro | Fany de Castro
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 7.7 86

Uyuyan Ses
2011 Dram Oyuncu 7.2 1,583
2010 Dram Oyuncu 6.8 700
2010 Komedi Oyuncu 5.9 1,225
2008 Dram Oyuncu 6.4 1,046
2007 Suç Oyuncu 5.7 446

Dönüş
2006 Komedi Oyuncu 7.6 84,197
2005 Korku Oyuncu 3.9 1,540
2005 Dram Oyuncu 5.4 128
2005 Dram Oyuncu 4.7 179
2005 Komedi Oyuncu 6.6 1,543
2005 Biyografi Oyuncu 6.1 534
2003 Dram Oyuncu 7.0 213
2003 Komedi Oyuncu 7.2 296
2003 Dram Oyuncu 7.1 239
2002 Dram Oyuncu 7.1 1,360
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,924) Den of Thieves (2,875) Maze Runner: The Death Cure (2,667) Winchester (2,428) Hostiles (2,198) 12 Strong (1,749) A martfüi rém (1,612) The Commuter (1,290) Submergence (1,160) Bleeding Steel (1,134)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,074) Supernatural (4,547) The Big Bang Theory (3,209) Gotham (2,691) The Terror (2,631) Arrow (2,236) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,197) The Flash (1,866) Krypton (1,636) Legion (1,611)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018