Giriş Kayıt
Denyce Lawton

Denyce Lawton (39)


Oyuncu

Denise-Marie Lawton, 02 Mayıs 1978 Seoul, Güney Kore doğumlu oyuncu. Vlog (2008) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Denise-Marie Lawton
Doğum Tarihi: 02 Mayıs 1978
Doğum Yeri: Seoul, Güney Kore
Diğer Bir İsmi: Denise Lawton
Takma İsmi: D.C.
Burcu: Boğa
Boyu: 1.65 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 38 Korku Oyuncu 7.0 34
2013 35 Dram Oyuncu    
2013 35 Komedi Oyuncu    
2012 34 Korku Oyuncu 4.2 1,582
2012 34 Komedi Oyuncu 4.4 45
2010 32 Kısa Metraj Oyuncu    
2008 30 Korku Oyuncu 3.9 167

Yetmiş Beş
2007 29 Korku Oyuncu 4.7 2,379

Hız Tutkusu
2007 29 Aksiyon Oyuncu 4.0 7,945
2004 26 Komedi Oyuncu 4.4 18,930

Kanlı Sokaklar
2002 24 Dram Oyuncu 4.3 1,650
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017