Giriş Kayıt
Beverley Breuer

Beverley Breuer


Oyuncu

Beverley Nordquist Regina, Saskatchewan, Canada, Regina, Saskatchewan, Kanada doğumlu oyuncu. Firewall (2006) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Beverley Nordquist Regina, Saskatchewan, Canada
Doğum Yeri: Regina, Saskatchewan, Kanada
Diğer Bir İsmi: Beverly Breuer
Boyu: 1.63 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 6.9 855

Merhaba Dünyalı
2007 Komedi Oyuncu 6.8 17,561
2007 Dram Oyuncu 6.7 7,154

Korkunç Bir Film 4
2006 Komedi Oyuncu 5.1 96,585
2006 Suç Oyuncu    
2006 Suç Oyuncu 5.8 50,885
2006 Komedi Oyuncu 3.8 3,987
2005 Gerilim Oyuncu    
2005 Suç Oyuncu    

Eve Dönüş
2005 Korku Oyuncu    

Efsane
2004 Dram Oyuncu 7.5 37,839
2004 Dram Oyuncu 7.6 20,245

Korkunç Bir Film 3
2003 Komedi Oyuncu 5.5 115,187
2002 Suç Oyuncu 8.0 11,080
1998 Komedi Oyuncu 6.5 1,105
1997 Gizem Oyuncu 8.1 2,878
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,718) Legion (10,237) The 100 (8,293) Arrow (7,412) Taboo (7,106) The Flash (6,328) The Big Bang Theory (6,035) Black Sails (5,376) Vikings (4,251) Suits (4,178)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017