Giriş Kayıt
Beverley Breuer

Beverley Breuer


Oyuncu

Beverley Nordquist Regina, Saskatchewan, Canada, Regina, Saskatchewan, Kanada doğumlu oyuncu. No Night Is Too Long (2002), A December Bride (2016), (2007) Merhaba Dünyalı (2007), (2006) Dr. Dolittle 3 (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Beverley Nordquist Regina, Saskatchewan, Canada
Doğum Yeri: Regina, Saskatchewan, Kanada
Diğer Bir İsmi: Beverly Breuer
Boyu: 1.63 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu 6.6 388
2017 Dram Oyuncu 7.3 92
2016 Komedi Oyuncu 6.9 855

Merhaba Dünyalı
2007 Komedi Oyuncu 6.8 18,621
2007 Dram Oyuncu 6.7 7,154

Korkunç Bir Film 4
2006 Komedi Oyuncu 5.1 102,339
2006 Suç Oyuncu 5.8 52,584
2006 Komedi Oyuncu 3.8 3,987
2005 Gerilim Oyuncu    
2005 Suç Oyuncu    

Eve Dönüş
2005 Korku Oyuncu    

Efsane
2004 Dram Oyuncu 7.5 40,780
2004 Dram Oyuncu 7.6 21,422

Korkunç Bir Film 3
2003 Komedi Oyuncu 5.5 122,479
2002 Suç Oyuncu 7.0 2,015
2002 Suç Oyuncu 8.0 11,080
1998 Komedi Oyuncu 6.3 1,257
1997 Gizem Oyuncu 8.1 2,878
Dizi Altyazıları
Westworld (5,477) The Flash (4,201) The 100 (3,914) La casa de papel (3,313) The Expanse (2,484) Legion (2,247) Supernatural (1,803) Colony (1,594) Krypton (1,572) The Big Bang Theory (1,339)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018