Giriş Kayıt
Nick Allen

Nick Allen


Dublör, Oyuncu

Nick Allen, dublör, oyuncu. Kelebek Etkisi (2004), Kutup Macerası (2006), Kedi Kadın (2004), Dead Like Me (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Boyu: 1.73 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Komedi Dublör 5.3 30,699
2009 Komedi Dublör
Oyuncu
3.8 384
2008 Dram Dublör 6.2 12,679
2006 Korku Dublör 5.8 844

Yeni Yıl Işıkları
2006 Komedi Dublör 4.9 17,697

Son Durak 3
2006 Korku Dublör 5.8 113,962

Kutup Macerası
2006 Macera Dublör 7.3 53,836

Pembe Panter
2006 Macera Dublör 5.6 72,055

Doğaüstü
2005 Dram Dublör 8.5 327,450
2005 Aksiyon Dublör 4.1 4,902
2005 Aksiyon Dublör    
2005 Suç Dublör 7.3 511

İki Fıstık
2004 Suç Dublör 5.5 111,257

Kedi Kadın
2004 Aksiyon Dublör 3.3 95,824

Gece Yarısına 5 Gün Kala
2004 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.7 2,313

Scooby Doo 2: Canavarlar Kaçtı
2004 Aksiyon Dublör 5.0 38,575

Kelebek Etkisi
2004 Bilim-Kurgu Dublör 7.7 399,166
2004 Bilim-Kurgu Dublör    

Korkunç Bir Film 3
2003 Komedi Dublör 5.5 122,026
2003 Macera Dublör 7.5 13,488

Willard'ın Fareleri
2003 Dram Dublör 6.2 16,092
2003 Komedi Dublör 8.1 36,644
2003 Dram Dublör
Oyuncu
   
2003 Komedi Dublör 4.8 5,511
2002 Komedi Çeşitli 6.2 4,006
2002 Fantastik Dublör 7.3 3,671
2002 Dram Dublör 4.1 2,369
2001 Macera Dublör 7.5 104,545
2001 Dram Dublör 7.5 3,873
2000 Aksiyon Dublör 6.6 10,351

Haşin Krallık
2000 Aksiyon Dublör 7.2 836

Uzayın Derinliklerinde
1998 Aksiyon Dublör 5.1 63,636
1996 Suç Dublör 8.1 8,345
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,087) Den of Thieves (2,753) Maze Runner: The Death Cure (2,480) Hostiles (1,899) Winchester (1,708) A martfüi rém (1,546) Bleeding Steel (1,512) 12 Strong (1,343) The Commuter (1,243) Submergence (630)
Dizi Altyazıları
Westworld (10,597) La casa de papel (7,191) The Big Bang Theory (3,398) Gotham (2,939) Supernatural (2,880) The Terror (2,621) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,601) Arrow (2,032) The Flash (1,352) Vikings (1,323)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018