Giriş Kayıt
Nick Allen

Nick Allen


Dublör, Oyuncu

Nick Allen, dublör, oyuncu. Kelebek Etkisi (2004), Kutup Macerası (2006), Kedi Kadın (2004), Dead Like Me (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Boyu: 1.73 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Komedi Dublör 5.3 29,797
2009 Komedi Dublör
Oyuncu
3.8 384
2008 Dram Dublör 6.2 12,679
2006 Korku Dublör 5.8 844

Yeni Yıl Işıkları
2006 Komedi Dublör 4.9 16,917

Son Durak 3
2006 Korku Dublör 5.8 110,268

Kutup Macerası
2006 Macera Dublör 7.3 52,242

Pembe Panter
2006 Macera Dublör 5.6 70,006
2005 Aksiyon Dublör 4.1 4,902

Doğaüstü
2005 Dram Dublör 8.6 313,590
2005 Aksiyon Dublör    
2005 Suç Dublör 7.3 511

İki Fıstık
2004 Suç Dublör 5.5 107,350

Kedi Kadın
2004 Aksiyon Dublör 3.3 93,166

Gece Yarısına 5 Gün Kala
2004 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.7 2,313

Scooby Doo 2: Canavarlar Kaçtı
2004 Aksiyon Dublör 5.0 36,726

Kelebek Etkisi
2004 Bilim-Kurgu Dublör 7.7 386,390
2004 Bilim-Kurgu Dublör    

Korkunç Bir Film 3
2003 Komedi Dublör 5.5 118,576
2003 Macera Dublör 7.5 13,127

Willard'ın Fareleri
2003 Dram Dublör 6.2 15,758
2003 Komedi Dublör 8.1 36,093
2003 Dram Dublör
Oyuncu
   
2003 Komedi Dublör 4.8 5,511
2002 Komedi Çeşitli 6.2 4,006
2002 Fantastik Dublör 7.3 3,671
2002 Dram Dublör 4.1 2,369
2001 Macera Dublör 7.5 102,152
2001 Dram Dublör 7.5 3,873
2000 Aksiyon Dublör 6.6 9,853

Haşin Krallık
2000 Aksiyon Dublör 7.2 836

Uzayın Derinliklerinde
1998 Aksiyon Dublör 5.1 61,286
1996 Suç Dublör 8.1 8,134
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017