Giriş Kayıt
Tim P.

Tim P.


Müzisyen, Müzisyen

Tim Paruszkiewicz, müzisyen, müzisyen. Reno 911! (2003), İyi Şanslar Charlie (2010), Larry the Cable Guy: Health Inspector (2006), I Didn't Do It (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Tim Paruszkiewicz
Diğer Bir İsmi: Tim Paruszkiewicz
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Müzik 6.3 1,358
2012 Komedi Müzik 3.4 826
2010 Komedi Müzik 7.5 1,021

İyi Şanslar Charlie
2010 Komedi Müzik 7.1 15,048
2010 Komedi Müzik    
2009 Komedi Müzik 6.7 1,063
2008 Komedi Müzik 4.2 507
2006 Komedi Müzik 3.1 9,127

4400
2004 Bilim-Kurgu Müzik 7.4 38,826
2004 Suç Müzik
Müzik
   
2003 Komedi Müzik
Müzik
7.9 14,401
2003 Dram Müzik    
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,167) The Terror (3,284) The Flash (2,614) Legion (2,572) The Crossing (2,138) Vikings (1,320) Supernatural (1,276) The Expanse (1,134) The Big Bang Theory (1,072) Fear the Walking Dead (984)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018