Giriş Kayıt
Travis McDaniel

Travis McDaniel (38)


Dublör

Travis McDaniel, 21 Mart 1980 Arcadia, California, ABD doğumlu dublör. The Biggest Loser (2004) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Mart 1980
Doğum Yeri: Arcadia, California, ABD
Takma İsmi: Buck Wild
Burcu: Koç
Boyu: 1.96 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Aksiyon Dublör 5.0 34
2012 Reality-TV Dublör 5.7 264
2004 Game-Show Dublör 5.5 4,642

Deniz Kuvvetleri Kriminal Araştırma Servisi
2003 Aksiyon Çeşitli 7.9 99,365
2001 Aksiyon Dublör 7.6 12,441
Dizi Altyazıları
Westworld (10,031) The Flash (3,525) La casa de papel (3,416) The 100 (3,348) Legion (2,924) Supernatural (2,103) Fear the Walking Dead (2,048) Krypton (1,893) Into the Badlands (1,824) The Big Bang Theory (1,520)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018