Giriş Kayıt
Shannon Jardine

Shannon Jardine


Oyuncu, Dublör

Shannon Jardine, oyuncu, dublör. (2008) Surveillance (2008), (2012) Zincirlenmiş (2012), (2004) Corner Gas (2004), (2008) Uyurgezer (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

8.0 (1 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Gerilim Oyuncu 4.4 292

13. Esrar
2013 Korku Oyuncu 4.5 2,068
2013 Aile Oyuncu 4.5 272

Zincirlenmiş
2012 Korku Oyuncu 6.4 13,449
2010 Dram Oyuncu 5.7 303
2010 Komedi Oyuncu 5.2 138
2010 Komedi Oyuncu 7.1 45

Duvar İçinde
2009 Korku Oyuncu 4.8 4,976

Kestirme
2009 Korku Oyuncu 5.1 2,779

Uyurgezer
2008 Dram Oyuncu 6.2 4,954
2008 Suç Dublör
Oyuncu
6.4 14,961
2006 Bilim-Kurgu Oyuncu    
2004 Komedi Oyuncu 8.2 4,036
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017