Giriş Kayıt
Adam Cohen

Adam Cohen


Müzisyen, Müzisyen

Adam Cohen, müzisyen, müzisyen. Psych (2006), Barbekü (2006), Psych: The Movie (2017), Babamı Kurtarmak İçin (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Müzik 8.1 2,467
2016 Belgesel Müzik    
2011 Komedi Müzik 6.3 1,226

Babamı Kurtarmak İçin
2009 Aksiyon Müzik 5.1 2,251
2009 Müzik 8.0 2,084
2008 Komedi Müzik 5.1 1,874
2007 Komedi Müzik 7.7 1,166
2007 Müzik    

Barbekü
2006 Komedi Müzik 5.2 4,940
2006 Komedi Müzik 8.4 72,449

Aile Bağları
2005 Komedi Müzik 6.3 53,401
2005 Animasyon 7.8 11,015
2005 Macera Müzik 5.3 2,357

İnanılmaz Aile
2004 Animasyon Müzik 8.0 531,245
2000 Animasyon Müzik    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018