Giriş Kayıt
Adam Cohen

Adam Cohen


Müzisyen, Müzisyen

Adam Cohen, müzisyen, müzisyen. Psych (2006), Barbekü (2006), Kath & Kim (2008), Andy Barker, P.I. (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Belgesel Müzik    
2011 Komedi Müzik 6.3 1,226
2009 Müzik    
2009 Aksiyon Müzik    
2008 Komedi Müzik 5.1 1,874
2007 Komedi Müzik 7.7 1,166
2007 Müzik    

Barbekü
2006 Komedi Müzik 5.2 4,940
2006 Komedi Müzik 8.4 69,944

Aile Bağları
2005 Komedi Müzik 6.3 51,408
2005 Animasyon 7.8 11,015
2005 Macera Müzik 5.3 2,357

İnanılmaz Aile
2004 Animasyon Müzik 8.0 508,470
2000 Animasyon Müzik    
Film Altyazıları
Beauty and the Beast (7,004) Kidnap (4,044) The Fate of the Furious (3,917) The Boss Baby (2,714) Contratiempo (1,863) Dangal (1,686) The Great Wall (1,468) The LEGO Batman Movie (1,313) Get Out (1,298) The Shack (1,142)
Dizi Altyazıları
Supernatural (7,561) American Gods (5,707) Fargo (4,753) Lucifer (4,644) The 100 (2,810) Into the Badlands (2,677) Arrow (2,591) The Flash (1,870) Doctor Who (1,779) 12 Monkeys (1,760)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017