Giriş Kayıt
Ryan A. Brooks

Ryan A. Brooks (38)


Yapımcı, Oyuncu

Ryan Adam Brooks, 12 Kasım 1978 Houston, Texas, ABD doğumlu yapımcı, oyuncu. The Elephant King (2006) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Ryan Adam Brooks
Doğum Tarihi: 12 Kasım 1978
Doğum Yeri: Houston, Texas, ABD
Diğer Bir İsmi: Ryan Brooks
Burcu: Akrep
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 38 Komedi Yapımcı 6.2 268
2014 36 Komedi Yapımcı 5.8 1,405
2014 36 Komedi 6.4 198
2012 34 Belgesel Yapımcı 7.4 305
2010 32 Dram    
2006 28 Dram Yapımcı 6.4 440
2005 27 Komedi Oyuncu 5.0 1,935

Ölümle Yaşam Arasında
2003 25 Suç Oyuncu 7.6 93,570

Muhteşem Üçlü
2003 25 Komedi Çeşitli 7.6 45,331
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017