Giriş Kayıt
Craig Harris

Craig Harris


Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı, Set Dekoratörü, Sanat Yönetmeni

Craig Harris, sanat bölümü, yapım tasarımcısı, set dekoratörü, sanat yönetmeni. Anne with an E (2017), Left Behind: World at War (2005), Anne of Green Gables (2016), (2002) Şifre Çözücü (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Sanat Bölümü 8.6 6,996
2017 Dram Sanat Bölümü 7.4 1,390
2016 Dram Sanat Bölümü 6.5 660
2013 Komedi Yapım Tasarımcısı 4.0 653
2013 Dram Yapım Tasarımcısı 4.5 2,258
2011 Komedi Set Dekoratörü 2.6 239

Mabet
2010 Korku Yapım Tasarımcısı 5.6 11,345
2010 Komedi Sanat Bölümü 7.4 182

Ajan Connor
2009 Aile Sanat Bölümü 6.6 109
2008 Komedi Sanat Yönetmeni 7.4 2,190
2008 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.1 682
2008 Suç Sanat Bölümü    
2006 Dram Sanat Bölümü 8.0 1,935
2006 Korku Sanat Bölümü    
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 4.8 2,872
2005 Dram Sanat Bölümü    

Hiç
2003 Komedi Set Dekoratörü 6.3 5,170

İntikam Oyunu
2003 Gizem Set Dekoratörü 5.6 1,831

Şifre Çözücü
2002 Gizem Sanat Bölümü 6.8 27,995
2000 Dram Sanat Bölümü 8.3 16,333
1997 Aksiyon Sanat Bölümü 7.5 7,853
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,084) Stronger (4,060) Dunkirk (3,037) Loving Vincent (1,891) American Made (1,617) It (1,582) Flatliners (1,570) Kingsman: The Golden Circle (1,443) Mother! (1,330) The Foreigner (748)
Dizi Altyazıları
Vikings (13,979) Mr. Robot (6,574) Shameless (5,596) Game of Thrones (3,263) Manhunt: Unabomber (2,746) Peaky Blinders (2,655) Designated Survivor (1,483) Lucifer (1,331) The Big Bang Theory (1,272) Supernatural (1,162)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017