Giriş Kayıt
Craig Harris

Craig Harris


Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı, Set Dekoratörü, Sanat Yönetmeni

Craig Harris, sanat bölümü, yapım tasarımcısı, set dekoratörü, sanat yönetmeni. Left Behind: World at War (2005), (2002) Cypher (2002), (1997) La Femme Nikita (1997), (2006) The State Within (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Sanat Bölümü 7.1 513
2016 Dram Sanat Bölümü 6.3 243
2013 Komedi Yapım Tasarımcısı 4.0 653
2013 Dram Yapım Tasarımcısı 4.5 2,258
2011 Komedi Set Dekoratörü 2.6 239

Mabet
2010 Korku Yapım Tasarımcısı 5.6 11,345
2010 Komedi Sanat Bölümü 7.4 182

Ajan Connor
2009 Aile Sanat Bölümü 6.6 109
2008 Komedi Sanat Yönetmeni 7.4 2,190
2008 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.1 682
2008 Suç Sanat Bölümü    
2006 Dram Sanat Bölümü 8.0 1,935
2006 Korku Sanat Bölümü    
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 4.8 2,872
2005 Dram Sanat Bölümü    

Hiç
2003 Komedi Set Dekoratörü 6.3 5,170

İntikam Oyunu
2003 Gizem Set Dekoratörü 5.6 1,831
2002 Gizem Sanat Bölümü 6.8 27,505
2000 Dram Sanat Bölümü 8.3 15,657
1997 Aksiyon Sanat Bölümü 7.5 7,519
Film Altyazıları
Passengers (8,625) Doctor Strange (4,299) Assassin's Creed (4,004) Arrival (2,949) Allied (2,766) xXx: Return of Xander Cage (2,614) Moana (1,889) Forushande (1,730) Hacksaw Ridge (1,728) Fences (1,514)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,690) Supernatural (8,461) Legion (8,315) Arrow (6,184) Black Sails (3,915) Taboo (3,885) Vikings (3,882) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,850) Suits (3,454) The 100 (3,189)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017