Giriş Kayıt
Dax Ravina

Dax Ravina (40)


Oyuncu

Dax Ravina, 02 Şubat 1977 Halifax, Nova Scotia, Kanada doğumlu oyuncu. (2013) The Art of the Steal (2013), (2007) Weirdsville (2007), (2002) Sıkı Kızlar (2002), (2014) 88 (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 02 Şubat 1977
Doğum Yeri: Halifax, Nova Scotia, Kanada
Burcu: Kova
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 37 Komedi Oyuncu 6.3 1,482
2014 37 Aksiyon Oyuncu 5.0 2,458
2013 36 Komedi Oyuncu 6.3 19,507
2012 35 Komedi Oyuncu 4.7 168
2010 Dram Oyuncu 7.7 24,142
2010 33 Komedi Oyuncu 3.4 462

Murdoch Vakaları
2008 Suç Oyuncu 8.1 6,431
2007 30 Komedi Oyuncu 6.5 3,801

Derimin Altı
2006 29 Komedi Oyuncu 4.7 590

Dört Kardeş
2005 28 Aksiyon Oyuncu 6.9 114,000
2003 26 Suç Oyuncu 5.8 116

Sıkı Kızlar
2002 25 Suç Oyuncu 5.8 2,567
2001 24 Komedi Oyuncu 6.8 3,921
Dizi Altyazıları
The Flash (6,956) Into the Badlands (3,375) Legion (2,658) Black Sails (2,395) Arrow (1,808) Vikings (1,793) Legends of Tomorrow (1,683) 24: Legacy (1,664) Iron Fist (1,598) Game of Thrones (1,432)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017