Giriş Kayıt
Geordy Sincavage

Geordy Sincavage


Sesler, Müzisyen

Geordy Sincavage, sesler, müzisyen. Batı Dünyası (2016), A.P.B. (2016), Undercovers (2010), Ringte İntikam (1986) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kardan Adam
2017 Suç Sesler 5.1 37,785
2017 Aksiyon Sesler 6.5 6,129
2017 Gerilim Sesler 8.0 7,754
2017 Aksiyon Sesler 7.5 235,927
2016 Suç Sesler 7.0 4,940

Gece Hayvanları
2016 Dram Sesler 7.5 180,861

Ortaokul: Hayatımın En Kötü Yılları
2016 Komedi Sesler 6.1 5,525

Batı Dünyası
2016 Dram Sesler 8.9 294,598

Diriliş
2015 Macera Sesler 8.0 567,044

Çok Pişmiş
2015 Komedi Sesler 6.6 88,940
2015 Dram Sesler 5.7 5,664
2015 Aksiyon Sesler    

Şeytani Ruhlar
2015 Korku Sesler 5.3 11,176
2015 Dram Sesler 5.9 1,334

Denizci 4: Beklenmedik Hedef
2015 Aksiyon Sesler 5.3 1,353
2015 Dram Sesler 3.8 415

Komşu Evdeki Çocuk
2015 Gizem Sesler 4.7 33,117

Katran
2015 Dram Sesler 5.3 106

Akrep Kral 4: Güç Peşinde
2015 Aksiyon Sesler 4.2 1,986

Son Şövalyeler
2015 Aksiyon Sesler 6.2 33,921

13 Günah
2014 Korku Sesler 6.3 27,888

Kaçan Kovalanır
2014 Komedi Sesler 6.0 21,281

Ölüm Alfabesi
2014 Korku Sesler 4.5 41,567
2014 Dram Sesler 8.4 7,884
2014 Korku Sesler 4.8 4,915

Hedefteki Adam
2014 Aksiyon Sesler 6.3 57,042
2014 Dram Sesler 4.8 585
2014 Aksiyon Sesler 6.4 19,835
2014 Suç Sesler 6.8 11,206
2014 Fantastik Sesler 3.3 3,955
2014 Suç Sesler 5.8 3,196
2014 Dram Sesler 8.3 60,309

Asabi Adam
2014 Komedi Sesler 5.7 17,984
2014 Biyografi Sesler 7.4 355

Misafir
2014 Gizem Sesler 6.7 78,130

Işın Kampı
2014 Dram Sesler 6.9 35,037
2014 Dram Sesler 7.2 13,581

Diriliş
2014 Dram Sesler 7.4 14,227
2014 Komedi Sesler 5.8 10,932
2014 Komedi Sesler 6.7 5,203
2014 Komedi Sesler 6.0 839
2013 Aksiyon Sesler 5.2 4,528
2013 Aksiyon Sesler 5.1 332

Açlıktan Ölme Oyunları
2013 Komedi Sesler 3.3 16,365
2013 Belgesel Sesler 7.0 125
2013 Dram Sesler 8.4 35
2013 Korku Sesler    
2013 Komedi Sesler 5.5 5,404
2013 Dram Sesler 5.9 778
2013 Fantastik Sesler    

Geçmişin Anahtarı
2013 Fantastik Sesler 6.2 4,202
2013 Aksiyon Sesler 8.0 44,396
2012 Gerilim Sesler 5.0 479

Devrim
2012 Aksiyon Sesler 6.7 76,675

Vur ve Kaç
2012 Aksiyon Sesler 6.1 31,653
2012 Bilim-Kurgu Sesler    

Geri Dönüş
2012 Aksiyon Sesler 5.7 1,802
2012 Aksiyon Sesler    

Şeytanla Randevu
2012 Suç Sesler 5.3 10,792

Kurye
2012 Aksiyon Sesler 4.5 3,775
2011 Kısa Metraj Sesler 7.2 8
2011 Macera Sesler    
2011 Kısa Metraj Sesler 8.0 6
2011 Aksiyon Sesler    
2011 Bilim-Kurgu Sesler 3.3 652
2011 Suç Sesler 5.0 3,470
2011 Komedi Sesler 6.5 3,202
2011 Komedi Sesler 4.9 549
2011 Komedi Sesler 5.6 1,287
2011 Biyografi Sesler 7.7 55

Munger Yolu
2011 Korku Sesler 4.5 1,341

Şüpheli Şahıs
2011 Aksiyon Sesler 8.4 147,045
2011 Aile Sesler    
2011 Gerilim Sesler 4.5 1,684
2011 Belgesel Sesler 6.9 175
2011 Komedi Sesler 5.4 1,655
2011 Suç Sesler 5.7 227

Dört Psikopat
2011 Dram Sesler 6.0 5,089
2011 Bilim-Kurgu Sesler 7.4 568
2011 Kısa Metraj Sesler 8.6 17
2010 Dram Sesler 5.9 59
2010 Sesler 6.2 609
2010 Aksiyon Sesler 5.6 1,879
2010 Animasyon Sesler
6.0 312
2010 Dram Sesler 5.9 195

Yeni Başlangıçlar
2010 Dram Sesler 7.0 20,623
2010 Macera Sesler    
2010 Komedi Sesler 5.9 91
2010 Dram Sesler 5.7 6
2009 Dram Sesler 6.2 130
2009 Dram Sesler 6.8 315
2009 Macera Sesler 6.4 7,591
2009 Komedi Sesler 5.8 2,544
2009 Komedi Sesler 5.8 496
2009 Belgesel Sesler 6.9 4,802
2009 Dram Sesler 6.0 24
2008 Aksiyon Sesler 7.3 47,850

Kadavra
2008 Suç Sesler 6.0 28,524

Çılgınlar Gecesi
2008 Komedi Sesler 3.8 1,454
2008 Aksiyon Sesler    
2008 Dram Sesler    
2007 Komedi Sesler 4.3 2,490
2007 Aksiyon Sesler 5.7 1,824

Dehşet Odası
2007 Suç Sesler 4.7 21,248

Beşinci Hasta
2007 Dram Sesler 5.3 291
2007 Komedi Sesler 4.6 944
2006 Dram Sesler 7.3 19,912
2006 Korku Sesler 5.8 844

Şöhret
2006 Biyografi Sesler 5.4 4,130

Kafein
2006 Komedi Sesler 5.6 2,376
2006 Aksiyon Sesler    

Beş Parmak
2006 Dram Sesler 6.4 6,989

Salsa Sos
2006 Aksiyon Sesler 5.7 1,054
2006 Macera Sesler 4.9 2,980
2006 Dram Sesler 7.4 778

Uzak Dünyalar
2005 Animasyon Sesler 5.3 427
2005 Komedi Sesler 6.0 4,151
2005 Aksiyon Sesler 7.5 1,291

Çılgın Noel Baba
2005 Komedi Sesler 5.4 7,553

Vahşet Çetesi
2005 Korku Sesler 6.9 83,173

Sessiz
2005 Dram Sesler 6.4 14,215

Geçmişin Peşinde
2005 Dram Sesler 6.7 5,778

Sigara İçtiğiniz İçin Teşekkürler
2005 Komedi Sesler 7.6 202,393
2005 Korku Sesler 4.2 7,289
2005 Fantastik Sesler 4.6 1,103
2005 Suç Sesler    

Gençlik Ateşi
2005 Suç Sesler 5.5 17,091
2005 Gerilim Sesler 5.4 1,613
2005 Korku Sesler 4.6 6,857
2005 Korku Sesler    

Karga 4
2005 Aksiyon Sesler 3.0 7,508

Aşk Vadisi
2005 Dram Sesler 6.5 16,692
2005 Gerilim Sesler 5.6 795
2005 Komedi Sesler 4.7 2,071

Mutlu Sonlar
2005 Komedi Sesler 6.5 8,193

Bebek
2004 Komedi Sesler 4.9 33,089
2004 Dram Sesler 6.3 492
2004 Macera Sesler 8.4 434,473

Tenin Gizemi
2004 Dram Sesler 7.7 61,231

Harold ve Kumar
2004 Macera Sesler 7.1 167,598
2004 Macera Sesler 6.6 3,317
2003 Suç Sesler 6.3 23

Leprikon: Mahalleye Dönüş 2
2003 Komedi Sesler 4.0 3,302
2003 Dram Müzik
Sesler
6.1 2,969

Deniz Kuvvetleri Kriminal Araştırma Servisi
2003 Aksiyon Sesler 7.9 100,522
2003 Belgesel Sesler 7.1 1,306

Tehlikeli Yaratıklar 3
2003 Korku Sesler 4.4 2,358

Golf Dehşeti
2002 Komedi Sesler 2.9 569

Süper Emici
2002 Komedi Sesler 4.5 811
2001 Aksiyon Sesler 7.6 40,678
1996 Aksiyon Sesler 4.5 538

Ejder Gücü
1987 Aksiyon Sesler 7.2 7,011

Ringte İntikam
1986 Aksiyon Sesler 5.7 1,522
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018