Giriş Kayıt
Geordy Sincavage

Geordy Sincavage


Sesler, Müzisyen

Geordy Sincavage, sesler, müzisyen. A.P.B. (2016), Undercovers (2010), Ringte İntikam (1986), Munger Yolu (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Sesler 7.1 4,105

Gece Hayvanları
2016 Dram Sesler 7.5 143,963

Ortaokul: Hayatımın En Kötü Yılları
2016 Komedi Sesler 6.1 4,336

Batı Dünyası
2016 Dram Sesler 9.0 207,790

Diriliş
2015 Macera Sesler 8.0 515,854

Çok Pişmiş
2015 Komedi Sesler 6.6 79,012
2015 Dram Sesler 5.7 4,956
2015 Aksiyon Sesler    

Şeytani Ruhlar
2015 Korku Sesler 5.3 9,490
2015 Dram Sesler 5.9 1,334
2015 Aksiyon Sesler 5.3 1,353
2015 Dram Sesler 3.8 415

Komşu Evdeki Çocuk
2015 Gizem Sesler 4.7 30,806

Katran
2015 Dram Sesler 5.3 106
2015 Aksiyon Sesler 4.2 1,132

Son Şövalyeler
2015 Aksiyon Sesler 6.2 31,472

13 Günah
2014 Korku Sesler 6.3 25,952

Ölüm Alfabesi
2014 Korku Sesler 4.5 38,635
2014 Dram Sesler 8.4 7,884
2014 Korku Sesler 4.8 4,447
2014 Komedi Sesler 6.0 19,069

Hedefteki Adam
2014 Aksiyon Sesler 6.3 54,549
2014 Dram Sesler 4.8 464
2014 Aksiyon Sesler 6.4 18,308
2014 Suç Sesler 6.8 9,602
2014 Suç Sesler 5.8 3,196
2014 Dram Sesler 8.2 52,044

Asabi Adam
2014 Komedi Sesler 5.7 17,975
2014 Biyografi Sesler 7.4 355

Misafir
2014 Gizem Sesler 6.7 72,838

Işın Kampı
2014 Dram Sesler 7.0 33,192
2014 Dram Sesler 7.2 13,223

Diriliş
2014 Dram Sesler 7.4 14,059
2014 Korku Sesler 3.3 3,518
2014 Komedi Sesler 5.8 10,209
2014 Komedi Sesler 6.7 5,203
2014 Komedi Sesler 6.0 839
2013 Aksiyon Sesler 5.2 4,528
2013 Aksiyon Sesler 5.1 332

Açlıktan Ölme Oyunları
2013 Komedi Sesler 3.3 15,412
2013 Belgesel Sesler 7.0 125
2013 Dram Sesler 8.4 35
2013 Korku Sesler    
2013 Komedi Sesler 5.5 5,404
2013 Dram Sesler 5.9 778
2013 Fantastik Sesler    

Geçmişin Anahtarı
2013 Fantastik Sesler 6.2 4,202
2013 Aksiyon Sesler 8.1 43,120
2012 Gerilim Sesler 5.0 479

Devrim
2012 Aksiyon Sesler 6.7 75,010

Vur ve Kaç
2012 Aksiyon Sesler 6.1 30,755
2012 Bilim-Kurgu Sesler    

Geri Dönüş
2012 Aksiyon Sesler 5.7 1,802
2012 Aksiyon Sesler    
2012 Suç Sesler 5.3 10,072

Kurye
2012 Aksiyon Sesler 4.5 3,775
2011 Kısa Metraj Sesler 7.2 8
2011 Macera Sesler    
2011 Kısa Metraj Sesler 8.0 6
2011 Aksiyon Sesler    
2011 Bilim-Kurgu Sesler 3.3 652
2011 Suç Sesler 5.0 3,470
2011 Komedi Sesler 6.5 3,202
2011 Komedi Sesler 4.9 549
2011 Komedi Sesler 5.6 1,287
2011 Biyografi Sesler 7.7 55

Munger Yolu
2011 Korku Sesler 4.5 1,341

Şüpheli Şahıs
2011 Aksiyon Sesler 8.5 138,751
2011 Aile Sesler    
2011 Gerilim Sesler 4.5 1,684
2011 Belgesel Sesler 6.9 175
2011 Komedi Sesler 5.4 1,655
2011 Suç Sesler 5.7 227

Dört Psikopat
2011 Dram Sesler 6.0 5,089
2011 Bilim-Kurgu Sesler 7.4 568
2011 Kısa Metraj Sesler 8.6 17
2010 Dram Sesler 5.9 59
2010 Sesler 6.2 609
2010 Aksiyon Sesler 5.6 1,879
2010 Animasyon Sesler
6.0 312
2010 Dram Sesler 5.9 195

Yeni Başlangıçlar
2010 Dram Sesler 7.0 20,623
2010 Macera Sesler    
2010 Komedi Sesler 5.9 91
2010 Dram Sesler 5.7 6
2009 Dram Sesler 6.2 130
2009 Dram Sesler 6.8 315
2009 Macera Sesler 6.4 7,591
2009 Komedi Sesler 5.8 2,544
2009 Komedi Sesler 5.8 496
2009 Belgesel Sesler 6.9 4,802
2009 Dram Sesler    
2008 Aksiyon Sesler 7.3 43,762

Kadavra
2008 Suç Sesler 6.0 27,550

Çılgınlar Gecesi
2008 Komedi Sesler 3.8 1,454
2008 Aksiyon Sesler    
2008 Dram Sesler    
2007 Komedi Sesler 4.3 2,490
2007 Aksiyon Sesler 5.7 1,824

Dehşet Odası
2007 Suç Sesler 4.7 21,117

Beşinci Hasta
2007 Dram Sesler 5.3 291
2007 Komedi Sesler 4.6 944
2006 Dram Sesler 7.3 19,443
2006 Korku Sesler 5.8 844

Şöhret
2006 Biyografi Sesler 5.4 4,130

Kafein
2006 Komedi Sesler 5.6 2,376
2006 Aksiyon Sesler    

Beş Parmak
2006 Dram Sesler 6.4 6,989

Salsa Sos
2006 Aksiyon Sesler 5.7 1,054
2006 Macera Sesler 4.9 2,980
2006 Dram Sesler 7.4 778
2005 Animasyon Sesler 5.3 427
2005 Komedi Sesler 6.0 4,151
2005 Aksiyon Sesler 7.5 1,291

Çılgın Noel Baba
2005 Komedi Sesler 5.4 7,553

Vahşet Çetesi
2005 Korku Sesler 6.9 80,375

Sessiz
2005 Dram Sesler 6.4 13,867

Geçmişin Peşinde
2005 Dram Sesler 6.7 5,778

Sigara İçtiğiniz İçin Teşekkürler
2005 Komedi Sesler 7.6 198,035
2005 Korku Sesler 4.2 7,289
2005 Fantastik Sesler 4.6 1,103
2005 Suç Sesler    

Gençlik Ateşi
2005 Suç Sesler 5.5 16,655
2005 Gerilim Sesler 5.4 1,613
2005 Korku Sesler 4.6 6,857
2005 Korku Sesler    

Karga 4
2005 Aksiyon Sesler 3.0 7,067

Aşk Vadisi
2005 Dram Sesler 6.5 16,692
2005 Gerilim Sesler 5.6 795
2005 Komedi Sesler 4.7 2,071

Mutlu Sonlar
2005 Komedi Sesler 6.5 8,193

Bebek
2004 Komedi Sesler 4.9 30,575
2004 Dram Sesler 6.3 492
2004 Macera Sesler 8.4 413,600

Tenin Gizemi
2004 Dram Sesler 7.7 59,402
2004 Macera Sesler 7.1 162,521
2004 Macera Sesler 6.6 3,317
2003 Suç Sesler 6.3 23

Leprikon: Mahalleye Dönüş 2
2003 Komedi Sesler    
2003 Dram Müzik
Sesler
6.1 2,969

Deniz Kuvvetleri Kriminal Araştırma Servisi
2003 Aksiyon Sesler 7.9 94,211
2003 Belgesel Sesler 7.1 1,306

Tehlikeli Yaratıklar 3
2003 Korku Sesler 4.4 2,358

Golf Dehşeti
2002 Komedi Sesler 2.9 569

Süper Emici
2002 Komedi Sesler 4.5 811
2001 Aksiyon Sesler 7.6 39,334
1996 Aksiyon Sesler 4.5 538

Ejder Gücü
1987 Aksiyon Sesler 7.2 7,011

Ringte İntikam
1986 Aksiyon Sesler 5.7 1,522
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (112,570) Rick and Morty (4,750) The Strain (3,174) The Defenders (2,130) Preacher (2,030) Suits (1,815) The Last Ship (1,659) Mr. Mercedes (1,376) Fargo (1,151) Twin Peaks (1,012)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017