Giriş Kayıt
Carla Sosa

Carla Sosa


Kameraman

Carla Sosa, kameraman. (2017) The Florida Project (2017), (2008) Bart Got a Room (2008), (2006) Push (2006), (2011) Son of Morning (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Kameraman 7.6 54,502
2016 Komedi Kameraman 5.7 5,198

Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları
2016 Macera Kameraman 6.7 130,176

Vurguncular
2016 Komedi Kameraman 7.1 139,296
2015 Komedi Kameraman 7.6 27,822

Yarının Dünyası
2015 Aksiyon Kameraman 6.5 155,079

Zor Kazanç
2013 Aksiyon Kameraman 6.4 178,834
2012 Komedi Kameraman 5.9 67,557
2011 Aksiyon Kameraman 4.4 3,753
2011 Dram Kameraman 4.0 509
2010 Komedi Kameraman 3.4 275

Kasabanın Yenisi
2009 Komedi Kameraman 5.6 19,344

Seni Seviyorum Phillip Morris
2009 Biyografi Kameraman 6.6 84,991
2008 Komedi Kameraman 5.7 3,821

Bekarlığa Veda 2
2008 Komedi Kameraman    
2007 Aksiyon Kameraman    
2007 Aksiyon Kameraman 8.0 62,961
2006 Dram Kameraman 6.7 878
2006 Suç Kameraman 4.8 536
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018