Giriş Kayıt
Carla Sosa

Carla Sosa


Kameraman

Carla Sosa, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Kameraman 7.7 122
2016 Komedi Kameraman 5.7 3,354

Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları
2016 Macera Kameraman 6.7 112,879

Vurguncular
2016 Komedi Kameraman 7.1 118,508
2015 Komedi Kameraman 7.6 23,898

Yarının Dünyası
2015 Aksiyon Kameraman 6.5 146,056

Zor Kazanç
2013 Aksiyon Kameraman 6.5 171,295
2012 Komedi Kameraman 5.9 65,204
2011 Aksiyon Kameraman 4.4 3,576
2011 Dram Kameraman 4.0 509
2010 Komedi Kameraman 3.4 275

Kasabanın Yenisi
2009 Komedi Kameraman 5.6 18,463

Seni Seviyorum Phillip Morris
2009 Biyografi Kameraman 6.6 82,052
2008 Komedi Kameraman 5.7 3,821

Bekarlığa Veda 2
2008 Komedi Kameraman    
2007 Aksiyon Kameraman    
2007 Aksiyon Kameraman 8.0 61,370
2006 Dram Kameraman 6.7 878
2006 Suç Kameraman 4.8 536
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017