Giriş Kayıt
Carla Sosa

Carla Sosa


Kameraman

Carla Sosa, kameraman. The Florida Project (2017), (2008) Bart Got a Room (2008), (2006) Push (2006), (2011) Son of Morning (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Kameraman 8.1 1,257
2016 Komedi Kameraman 5.7 3,829

Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları
2016 Macera Kameraman 6.7 117,479

Vurguncular
2016 Komedi Kameraman 7.1 124,265
2015 Komedi Kameraman 7.6 25,751

Yarının Dünyası
2015 Aksiyon Kameraman 6.5 147,757

Zor Kazanç
2013 Aksiyon Kameraman 6.5 172,829
2012 Komedi Kameraman 5.9 65,651
2011 Aksiyon Kameraman 4.4 3,576
2011 Dram Kameraman 4.0 509
2010 Komedi Kameraman 3.4 275

Kasabanın Yenisi
2009 Komedi Kameraman 5.6 18,674

Seni Seviyorum Phillip Morris
2009 Biyografi Kameraman 6.6 82,591
2008 Komedi Kameraman 5.7 3,821

Bekarlığa Veda 2
2008 Komedi Kameraman    
2007 Aksiyon Kameraman    
2007 Aksiyon Kameraman 8.0 61,681
2006 Dram Kameraman 6.7 878
2006 Suç Kameraman 4.8 536
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017