Giriş Kayıt
Shankar Sachdev

Shankar Sachdev


Oyuncu

Shankar Sachdev, oyuncu. (2007) Yerdeki Yıldızlar (2007), (2007) Johnny Gaddaar (2007), (2009) Billu (2009), (2006) Taxi No. 9 2 11: Nau Do Gyarah (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Shankar Sachdeva
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Oyuncu 6.9 3,537
2010 Suç Oyuncu 5.9 1,493
2010 Komedi Oyuncu 6.3 3,258

3 Aptal
2009 Komedi Oyuncu 8.4 247,014
2009 Aksiyon Oyuncu 5.2 258
2009 Komedi Oyuncu 6.1 7,526
2008 Dram Oyuncu 3.9 1,030

Yerdeki Yıldızlar
2007 Dram Oyuncu 8.5 107,651
2007 Suç Oyuncu 8.0 7,472
2006 Komedi Oyuncu 7.2 5,234
2006 Dram Oyuncu 4.6 142
2005 Aksiyon Oyuncu 7.4 3,082
1996 Aksiyon Oyuncu 7.3 2,155
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017