Giriş Kayıt
Kevin Little

Kevin Little


Görsel Efekt

Kevin Little, görsel efekt. Helix (2014), Hastanedeki Sır (2004), Kupa Ası (2008), Dead Like Me (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Görsel Efekt 3.8 369
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 1,212
2016 Dram Görsel Efekt 6.5 18

Ormana Doğru
2015 Dram Görsel Efekt 5.9 9,759
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 3,597
2014 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 6.9 24,608
2013 Korku Görsel Efekt    
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 1,954
2013 Kısa Metraj Görsel Efekt 5.8 77
2011 Bilim-Kurgu Görsel Efekt    
2011 Komedi Görsel Efekt    
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 77,146
2011 Bilim-Kurgu Görsel Efekt    
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 24,667

Kanlı Bitki
2010 Macera Görsel Efekt    

Vahşi Cin
2010 Fantastik Görsel Efekt    

Mezarına Tüküreceğim
2010 Suç Görsel Efekt 6.3 59,832
2009 Fantastik Görsel Efekt    
2009 Komedi Görsel Efekt 3.8 384
2009 Komedi Görsel Efekt    

Kupa Ası
2008 Dram Görsel Efekt 5.8 518
2008 Dram Görsel Efekt    

Deniz Canavarı
2008 Korku Görsel Efekt    

Fırtına Hücresi
2008 Aksiyon Görsel Efekt    
2008 Korku Görsel Efekt    

Reaper 1
2007 Macera Görsel Efekt 7.9 21,218
2006 Aksiyon Görsel Efekt    
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 4,211
2006 Komedi Görsel Efekt 7.9 40,800

Ben, Robot
2004 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 410,681

Hastanedeki Sır
2004 Dram Görsel Efekt 6.8 6,023
2003 Komedi Görsel Efekt 8.2 35,658

X-Men 2
2003 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 429,460
2003 Aile Görsel Efekt    
2001 Bilim-Kurgu Görsel Efekt    
2000 Dram Görsel Efekt 3.9 277

Piton
2000 Komedi Görsel Efekt    

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Görsel Efekt 8.4 68,092
Film Altyazıları
Gold (2,606) Personal Shopper (1,759) Get Out (1,712) Logan (1,520) Silence (1,466) The Age of Shadows (1,015) Split (982) La La Land (942) The Fate of the Furious (897) Rings (885)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,217) The Flash (4,994) Into the Badlands (3,253) Gotham (2,400) The Blacklist (1,848) Fargo (1,816) Game of Thrones (1,534) Vikings (1,455) The Last Kingdom (1,451) Billions (1,275)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017