Giriş Kayıt
Zed Korshoonoff

Zed Korshoonoff


Dublör, Oyuncu

Zed Korshoonoff, dublör, oyuncu. Anna Karenina (1997), Hudut (2010), İz Sürücü (2002), My iz budushchego 2 (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aksiyon Oyuncu
Dublör
5.3 185
2013 Aksiyon Dublör 5.6 12,589
2011 Dram Dublör 5.6 612

Savaşın 5 Günü
2011 Aksiyon Dublör 5.6 12,197

Hudut
2010 Macera Dublör 6.5 2,382
2010 Aksiyon Dublör 5.2 845
2009 Aksiyon Dublör 5.8 2,074

Zorlu Yolculuk
2008 Aksiyon Dublör 7.3 1,043
2006 Dram Dublör 5.1 310
2006 Aksiyon Dublör    
2006 Dram Dublör 5.1 370
2004 Aksiyon Dublör 8.2 11,568

Matrix Revolutions
2003 Aksiyon Dublör 6.7 375,989

Matrix Reloaded
2003 Aksiyon Dublör 7.2 434,070

Kanguru Jack
2003 Macera Dublör 4.4 24,213

Hayalet Gemi
2002 Korku Dublör 5.5 78,126

İz Sürücü
2002 Dram Dublör 7.6 1,789
2001 Aksiyon Dublör    
2000 Biyografi Dublör 6.9 156
1999 Macera Dublör 8.3 27,679
1998 Savaş Dublör
Oyuncu
7.3 321
1997 Dram Dublör 6.4 4,657
1997 Aksiyon Dublör    
1997 Macera Dublör    
1997 Aksiyon Dublör    
1996 Aksiyon Dublör    
1996 Aksiyon Dublör    
1996 Aksiyon Dublör    
1995 Aksiyon Dublör    
1995 Aksiyon Dublör    
1995 Aksiyon Dublör    
1994 Aksiyon Dublör    
1994 Aksiyon Dublör
Oyuncu
   
1994 Aksiyon Dublör    
1993 Aksiyon Dublör 8.0 2,293
1993 Aksiyon Oyuncu
Dublör
   
1992 Dram Dublör 6.5 351
Film Altyazıları
Assassin's Creed (9,661) Doctor Strange (7,781) John Wick: Chapter 2 (7,774) Allied (7,085) Moana (5,296) Lion (3,842) Arrival (3,786) Forushande (3,416) Hacksaw Ridge (2,657) Split (2,465)
Dizi Altyazıları
Taboo (11,631) Vikings (5,287) Supernatural (5,073) The Expanse (4,586) The Flash (4,351) Suits (3,966) Sherlock (3,071) The Big Bang Theory (2,906) Blindspot (2,691) Arrow (2,337)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017