Giriş Kayıt
Zed Korshoonoff

Zed Korshoonoff


Dublör, Oyuncu

Zed Korshoonoff, dublör, oyuncu. Anna Karenina (1997), Sharpe's Challenge (2006), Sharpe's Company (1994), Sharpe's Enemy (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aksiyon Oyuncu
Dublör
5.3 185
2013 Aksiyon Dublör 5.7 13,078
2011 Dram Dublör 5.6 612

Savaşın 5 Günü
2011 Aksiyon Dublör 5.6 12,197

Hudut
2010 Macera Dublör 6.5 2,382
2010 Aksiyon Dublör 5.2 845
2009 Aksiyon Dublör 5.8 2,074

Zorlu Yolculuk
2008 Aksiyon Dublör 7.3 1,043
2006 Dram Dublör 5.1 310
2006 Aksiyon Dublör 7.6 2,198
2006 Dram Dublör 5.1 370
2004 Aksiyon Dublör 8.2 11,568

Matrix Revolutions
2003 Aksiyon Dublör 6.7 388,071

Matrix Reloaded
2003 Aksiyon Dublör 7.2 447,686

Kanguru Jack
2003 Macera Dublör 4.4 25,098

Hayalet Gemi
2002 Korku Dublör 5.5 80,710

İz Sürücü
2002 Dram Dublör 7.6 1,789
2001 Aksiyon Dublör    
2000 Biyografi Dublör 6.9 156
1999 Macera Dublör 8.3 28,524
1998 Savaş Dublör
Oyuncu
7.3 321
1997 Dram Dublör 6.4 4,657
1997 Aksiyon Dublör    
1997 Macera Dublör    
1997 Aksiyon Dublör    
1996 Aksiyon Dublör    
1996 Aksiyon Dublör    
1996 Aksiyon Dublör 8.0 1,591
1995 Aksiyon Dublör 8.0 1,702
1995 Aksiyon Dublör 8.0 1,680
1995 Aksiyon Dublör 7.5 1,715
1994 Aksiyon Dublör 7.8 1,738
1994 Aksiyon Dublör
Oyuncu
8.0 2,010
1994 Aksiyon Dublör 8.0 2,067
1993 Aksiyon Dublör 8.0 2,374
1993 Aksiyon Oyuncu
Dublör
7.9 3,100
1992 Dram Dublör 6.5 351
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017