Giriş Kayıt
Martin Jensen

Martin Jensen


Sesler, Müzisyen

Martin Jensen, sesler, müzisyen. Bu Aşk Fazla Sürmez (2013), Ebeyi Çağır (2012), Survivors (2008), The Fades (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: M.P. Jensen | Martin Peter Jensen | Martin Jenson
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Karanlık Nehir
2017 Dram Sesler 6.4 308
2017 Dram Sesler 6.6 6,794
2017 Aksiyon Sesler 6.6 1,397

Elma Ağacı Avlusu
2017 Dram Sesler 7.1 1,531
2016 Belgesel Sesler 7.5 170
2016 Dram Sesler 8.7 63,159
2016 Dram Sesler 8.1 341
2016 Dram Sesler 6.3 312
2015 Dram Sesler    
2015 Suç Sesler 8.1 11,360
2015 Biyografi Sesler 6.9 5,717
2015 Dram Sesler 6.1 722

Yapay Oyun
2014 Biyografi Sesler 8.0 575,941
2014 Dram Sesler 8.4 833
2014 Belgesel Sesler 7.4 169
2014 Aksiyon Sesler 6.6 3,042
2014 Dram Sesler 6.9 763
2014 Aksiyon Sesler 6.6 1,804
2014 Dram Sesler 7.9 1,437

Sonsuz Savaş: Aşk
2013 Aksiyon Sesler 4.5 2,451
2013 Dram Sesler 6.4 23,644

Bu Aşk Fazla Sürmez
2013 Komedi Sesler 5.7 32,916

Bencil Dev
2013 Dram Sesler 7.3 9,991

Austen Diyari
2013 Komedi Sesler 6.3 16,974
2013 Dram Sesler 6.6 489

Ebeyi Çağır
2012 Dram Sesler 8.4 15,294
2012 Komedi Sesler 5.7 21,108
2012 Dram Sesler 6.3 1,363
2012 Dram Sesler    
2011 Dram Sesler 8.9 226,448
2011 Dram Sesler    

Şeytanın İkizi
2011 Biyografi Sesler 7.1 57,006
2011 Dram Sesler 8.0 3,309
2010 Aksiyon Sesler 8.3 25,002

Zoraki Kral
2010 Biyografi Sesler 8.0 563,682
2010 Dram Sesler 8.0 1,251
2010 Komedi Sesler 7.6 5,426
2010 Biyografi Sesler 7.9 261
2010 Fantastik Sesler 7.9 4,606

İşkence Okulu
2009 Komedi Sesler 5.2 5,472
2009 Biyografi Sesler 6.3 154
2009 Dram Sesler 5.1 96
2009 Aksiyon Sesler 6.1 63,786
2009 Suç Sesler 8.0 9,176
2009 Dram Sesler 8.0 323
2008 Dram Sesler 7.6 7,300
2008 Dram Sesler 8.7 30,783
2008 Suç Sesler 8.2 7,394
2008 Dram Sesler 6.0 14,452

Kefaret
2007 Dram Sesler 7.8 216,349

Bayan Ratcliff'in Devrimi
2007 Komedi Sesler 5.8 561
2007 Suç Sesler 6.9 1,480
2007 Aksiyon Sesler 7.3 11,882
2006 Biyografi Sesler 7.7 2,434
2006 Komedi Sesler 6.5 684

Altmış Altı
2006 Biyografi Sesler 6.7 2,328

Uçan İskoç
2006 Dram Sesler 7.2 4,367
2006 Komedi Sesler 6.7 1,723

Aşk ve Gurur
2005 Dram Sesler 7.8 217,274
2005 Macera Sesler 6.6 200
2005 Dram Sesler    
2005 Suç Sesler 7.7 291

İçimdeki Dans
2004 Komedi Sesler 7.9 11,699

Kızıl Toz
2004 Dram Sesler 6.9 1,945

Doğum
2004 Dram Sesler 6.1 30,867

Dehşet Tüneli
2004 Korku Sesler 5.6 25,418
2004 Komedi Sesler 4.6 2,022
2003 Belgesel Müzik 7.6 1,886
Dizi Altyazıları
Westworld (9,591) The Flash (3,295) La casa de papel (3,081) The 100 (2,919) Legion (2,653) Fear the Walking Dead (1,930) Supernatural (1,929) Krypton (1,777) Into the Badlands (1,761) The Big Bang Theory (1,425)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018