Giriş Kayıt
Celines Toribio

Celines Toribio


Oyuncu, Yapımcı

Santo Domingo, Dominican Republic, Santo Domingo, Dominican Republic doğumlu oyuncu, yapımcı. Untitled Maria Montez Project (2012) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Santo Domingo, Dominican Republic
Doğum Yeri: Santo Domingo, Dominican Republic
Boyu: 1.65 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram 7.2 10
2016 Dram Oyuncu 8.5 15
2015 Komedi Oyuncu
Yapımcı
7.2 5
2015 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.0 164
2012 Gerilim Oyuncu 7.4 21
2011 Dram Oyuncu 6.6 64
2010 Dram Oyuncu 6.0 332
2009 Suç Oyuncu
Yapımcı
6.4 678
2009 Kısa Metraj Oyuncu 6.0 1,681
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017