Giriş Kayıt
Dagmar Midcap

Dagmar Midcap


Oyuncu

Dagmar Midcap, oyuncu. Tetikçi (2007) yapımıyla biliniyor.

Boyu: 1.68 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

39. Dosya
2009 Korku Oyuncu 6.2 64,710

Sihirli Kutu
2007 Aile Oyuncu 6.3 19,438

Tetikçi
2007 Aksiyon Oyuncu 7.2 271,041

Görünmeyen Tehlike 2
2006 Aksiyon Oyuncu    

Mike Gibi 2
2006 Komedi Oyuncu    
2006 Komedi Oyuncu 8.4 70,807
2005 Dram Oyuncu    
2005 Suç Oyuncu 6.9 22,271

Kedi Kadın
2004 Aksiyon Oyuncu 3.3 92,752
2004 Komedi Oyuncu 2.0 26,672
2004 Dram Oyuncu    
2004 Aksiyon Oyuncu    
2004 Dram Oyuncu    

Sevimli Şempanze 3
2004 Komedi Oyuncu    
2003 Dram Oyuncu    
2002 Gerilim Oyuncu 6.0 177
2002 Komedi Oyuncu    

En Değerli Maymun 2
2001 Komedi Oyuncu 3.4 809
2000 Aksiyon Oyuncu 7.4 26,783

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Oyuncu 8.4 69,656
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017