Giriş Kayıt
Christopher Simpson

Christopher Simpson


Oyuncu

Christopher Crawford Gatsinzi Simpson, Dublin, İrlanda doğumlu oyuncu. Brick Lane (2007), The Keeper: The Legend of Omar Khayyam (2005), (2003) Kod 46 (2003), (2003) State of Play (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Christopher Crawford Gatsinzi Simpson
Doğum Yeri: Dublin, İrlanda
Diğer Bir İsmi: Christopher Collins
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Gerilim Oyuncu 6.3 1,337
2012 Komedi Oyuncu 5.5 244
2010 Komedi Oyuncu 5.4 1,258
2009 Dram Oyuncu 5.2 79
2008 Dram Oyuncu 5.5 374
2007 Dram Oyuncu 6.7 2,580
2007 Gerilim Oyuncu 5.1 25
2006 Komedi Oyuncu 6.5 684
2005 Dram Oyuncu 6.2 1,703
2005 Macera Oyuncu 7.0 562

Kod 46
2003 Dram Oyuncu 6.2 18,224
2003 Suç Oyuncu 8.6 6,503
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,448) Rogue One (6,384) Split (4,968) Assassin's Creed (3,640) Hidden Figures (3,583) Paterson (3,067) Brimstone (2,639) Patriots Day (2,536) Allied (1,905) The Institute (1,625)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,759) Legion (8,701) Arrow (5,212) The Expanse (2,745) Legends of Tomorrow (2,588) Vikings (2,280) Into the Badlands (2,244) The 100 (2,083) The Blacklist (2,067) Colony (1,995)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017