Giriş Kayıt
Stephen Szibler

Stephen Szibler


Oyuncu

Stephen Szibler, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Biyografi Oyuncu 7.4 219,631

Operasyon: Argo
2012 Dram Oyuncu 7.7 511,371
2008 Biyografi Oyuncu 8.7 17,430

Tetikçi
2007 Aksiyon Çeşitli 7.2 280,709

Geçmişin İzleri
2006 Korku Oyuncu 4.0 2,784

Ekip 49
2004 Aksiyon Çeşitli 6.5 51,242

Kirli Utanç
2004 Komedi Oyuncu 5.1 11,317

Demir Çeneli Melekler
2004 Dram Oyuncu 7.6 4,629

Ölümsüz Aile
2002 Dram Oyuncu 6.7 19,453

Görünmeyen Tehlike
2000 Aksiyon Oyuncu 5.7 110,806
2000 Komedi Oyuncu 5.1 10,792
1999 Aksiyon Oyuncu    
Film Altyazıları
Rampage (16,141) Ready Player One (11,345) Escape Plan 2: Hades (4,746) Tomb Raider (1,830) The Cured (1,540) Blockers (1,436) Den 12. mann (763) Black Panther (577) Set It Up (576) Journey's End (493)
Dizi Altyazıları
Westworld (16,525) 12 Monkeys (3,075) Into the Badlands (2,829) La casa de papel (2,391) The 100 (2,248) Legion (1,497) The Crossing (1,172) Fear the Walking Dead (1,170) The Expanse (1,144) Vikings (1,052)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018