Giriş Kayıt
Stephen Szibler

Stephen Szibler


Oyuncu

Stephen Szibler, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Biyografi Oyuncu 7.4 212,602

Operasyon: Argo
2012 Dram Oyuncu 7.7 494,728
2008 Biyografi Oyuncu 8.7 17,430

Tetikçi
2007 Aksiyon Çeşitli 7.2 274,608

Geçmişin İzleri
2006 Korku Oyuncu 4.0 2,784

Ekip 49
2004 Aksiyon Çeşitli 6.5 50,517

Kirli Utanç
2004 Komedi Oyuncu 5.1 11,025

Demir Çeneli Melekler
2004 Dram Oyuncu 7.6 4,629

Ölümsüz Aile
2002 Dram Oyuncu 6.7 19,068

Görünmeyen Tehlike
2000 Aksiyon Oyuncu 5.7 108,312
2000 Komedi Oyuncu 5.1 10,044
1999 Aksiyon Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017