Giriş Kayıt
Stephen Szibler

Stephen Szibler


Oyuncu

Stephen Szibler, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Biyografi Oyuncu 7.4 207,539

Operasyon: Argo
2012 Dram Oyuncu 7.7 481,413
2008 Biyografi Oyuncu 8.7 17,430

Tetikçi
2007 Aksiyon Çeşitli 7.2 267,857

Geçmişin İzleri
2006 Korku Oyuncu 4.0 2,784

Ekip 49
2004 Aksiyon Çeşitli 6.5 49,260

Kirli Utanç
2004 Komedi Oyuncu 5.1 10,913

Demir Çeneli Melekler
2004 Dram Oyuncu 7.6 4,629

Ölümsüz Aile
2002 Dram Oyuncu 6.7 18,696

Görünmeyen Tehlike
2000 Aksiyon Oyuncu 5.7 106,076
2000 Komedi Oyuncu 5.1 10,044
1999 Aksiyon Oyuncu    
Dizi Altyazıları
The Flash (9,844) Better Call Saul (5,593) Fargo (4,627) Lucifer (3,780) Gotham (3,399) The 100 (3,380) Arrow (3,192) 12 Monkeys (2,612) American Gods (2,447) Supernatural (2,333)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017