Giriş Kayıt
Dong-kyu Lee

Dong-kyu Lee (39)


Oyuncu

Dong-kyu Lee, 14 Ağustos 1978 Güney Kore doğumlu oyuncu. Seuseung-ui eunhye (2006), Kırmızı Göz (2005), (2004) R-Noktası (2004), (2007) Kabir Hikayeleri (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 14 Ağustos 1978
Doğum Yeri: Güney Kore
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Oyuncu    
2008 Oyuncu    

Kabir Hikayeleri
2007 29 Dram Oyuncu 6.5 850
2006 28 Korku Oyuncu 6.1 1,724
2006 Oyuncu    

Kırmızı Göz
2005 27 Korku Oyuncu 4.9 685
2004 26 Aksiyon Oyuncu 6.3 471

R-Noktası
2004 26 Aksiyon Oyuncu 6.4 4,288
2004 26 Dram Oyuncu 4.2 6
2002 24 Dram Oyuncu 5.0 124
Film Altyazıları
Baywatch (12,644) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2,992) 6 Days (2,928) Dangal (2,604) Dunkirk (1,929) Lady Macbeth (1,390) King Arthur: Legend of the Sword (1,324) Security (1,279) Wakefield (1,129) Alien: Covenant (1,097)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (130,509) Rick and Morty (4,970) The Defenders (3,663) The Strain (3,366) Suits (2,176) Preacher (1,794) Mr. Mercedes (1,526) The Last Ship (1,470) Fargo (1,434) The Sinner (1,239)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017