Giriş Kayıt
Stephanie Fox

Stephanie Fox


Kostümcü

Stephanie Fox, kostümcü. Kan ve Kemik (2009), Animal Kingdom (2016), Rocket Science (2007), Real Husbands of Hollywood (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Stephanie Fox-Kramer | Stephanie Fox Kramer
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Kostüm Bölümü 6.7 3,778
2016 Suç Kostüm Bölümü 8.1 12,422
2015 Komedi Kostüm Bölümü    
2014 Komedi Kostüm Bölümü 7.1 14,698
2013 Komedi Kostüm Bölümü 7.4 2,698
2013 Komedi Kostüm Bölümü 7.6 3,718
2012 Komedi Kostüm Bölümü 4.4 1,149
2011 Dram Kostüm Bölümü 7.8 21,052

Utanmaz
2011 Komedi Kostüm Bölümü 8.7 150,351
2010 Dram Kostüm Bölümü 7.5 3,611
2009 Komedi Kostüm Bölümü 5.2 1,107
2009 Dram Kostüm Bölümü 7.6 8,730

Kan ve Kemik
2009 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.7 28,260
2007 Komedi Kostüm Bölümü 6.7 11,938
2005 Komedi Kostüm Bölümü 7.4 30,641

Yakın Tehlike
2000 Dram Kostüm Bölümü 7.3 48,976
Film Altyazıları
Rampage (13,094) Ready Player One (7,852) Blockers (1,823) Escape Plan 2: Hades (1,810) Tomb Raider (1,422) The Cured (724) Den 12. mann (605) Future World (590) Black Panther (507) Red Sparrow (359)
Dizi Altyazıları
Westworld (9,226) The 100 (2,696) La casa de papel (2,117) 12 Monkeys (2,078) The Expanse (1,920) The Crossing (1,683) Into the Badlands (1,680) Vikings (1,103) Legion (1,086) Supernatural (938)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018