Giriş Kayıt
Stephanie Fox

Stephanie Fox


Kostümcü

Stephanie Fox, kostümcü. Kan ve Kemik (2009), Rocket Science (2007), Animal Kingdom (2016), Real Husbands of Hollywood (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Stephanie Fox-Kramer | Stephanie Fox Kramer
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Kostüm Bölümü 6.7 3,513
2016 Suç Kostüm Bölümü 8.1 9,258
2015 Komedi Kostüm Bölümü    
2014 Komedi Kostüm Bölümü 7.1 12,244
2013 Komedi Kostüm Bölümü 7.4 2,698
2013 Komedi Kostüm Bölümü 7.7 3,591
2012 Komedi Kostüm Bölümü 4.4 1,149

Utanmaz
2011 Komedi Kostüm Bölümü 8.7 130,781
2011 Dram Kostüm Bölümü 7.8 20,344
2010 Dram Kostüm Bölümü 7.5 3,606
2009 Komedi Kostüm Bölümü 5.2 1,107
2009 Dram Kostüm Bölümü 7.6 8,545

Kan ve Kemik
2009 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.7 27,213
2007 Komedi Kostüm Bölümü 6.7 11,938
2005 Komedi Kostüm Bölümü 7.4 29,628

Yakın Tehlike
2000 Dram Kostüm Bölümü 7.3 47,513
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (113,115) Rick and Morty (4,769) The Strain (3,195) The Defenders (2,163) Preacher (2,142) Suits (1,830) The Last Ship (1,685) Mr. Mercedes (1,380) Fargo (1,157) Twin Peaks (1,012)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017