Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Lunmei Kwai

Lunmei Kwai (33)


Oyuncu

Lunmei Kwai, 25 Aralık 1983 Tayvan doğumlu oyuncu. Sır (2007), Long men fei jia (2011), İnce Buz, Kara Kömür (2014), Lan se da men (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Aralık 1983
Doğum Yeri: Tayvan
Diğer Bir İsmi: Lun Mei Guey | Lun-Mei Guey | Lunmei Gui | Lun-Mei
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.64 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (24)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İnce Buz, Kara Kömür
2014 31 Suç Oyuncu 6.6 4,585
2013 30 Dram Oyuncu 5.9 287
2012 29 Komedi Oyuncu 7.0 974
2011 28 Aksiyon Oyuncu 6.0 6,448
2011 28 Oyuncu 6.5 186
2011 28 Dram Oyuncu 7.0 861
2011 28 Komedi Oyuncu 5.5 264
2011 28 Romantik Oyuncu 5.0 68

Muhbir
2010 27 Aksiyon Oyuncu 6.8 1,492
2010 27 Dram Oyuncu 7.6 1,855
2010 27 Komedi Oyuncu 6.8 462
2008 25 Komedi Oyuncu    
2008 25 Dram Oyuncu 6.9 511

Sır
2007 24 Dram Oyuncu 7.6 5,795
2007 24 Dram Oyuncu 6.7 499
2004 21 Dram Oyuncu 6.6 68
2003 20 Romantik Oyuncu    
2002 19 Dram Oyuncu 7.3 2,571
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017