Giriş Kayıt
Bo-lin Chen

Bo-lin Chen (34)


Oyuncu

Bo-lin Chen, 27 Ağustos 1983 Taipei, Tayvan doğumlu oyuncu. Lan se da men (2002), Göz 3 (2005), About Love (2005), Chong fan 20 sui (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 27 Ağustos 1983
Doğum Yeri: Taipei, Tayvan
Diğer Bir İsmi: Bo Lin Chen | Bolin Chen | Po Lin Chen | Po-Lin Ch
Burcu: Başak
Boyu: 1.83 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 33 Dram Oyuncu 6.0 58
2015 32 Komedi Oyuncu 5.2 127
2015 32 Macera Oyuncu 5.3 202
2015 32 Aksiyon Oyuncu    
2015 32 Komedi Oyuncu 6.8 661
2014 31 Dram Oyuncu 6.3 638
2013 30 Komedi Oyuncu 6.1 168
2013 30 Komedi Oyuncu 4.1 257

Çin Falı
2012 29 Aksiyon Oyuncu 6.2 17,137
2012 29 Dram Oyuncu 5.7 220
2011 28 Komedi Oyuncu    
2011 Dram Oyuncu    
2010 27 Dram Oyuncu 6.7 584
2010 27 Komedi Oyuncu    
2009 Oyuncu    
2009 26 Dram Oyuncu 5.3 55
2009 26 Komedi Oyuncu 4.7 109
2009 26 Komedi Oyuncu    

Kung Fu Basketbol
2008 25 Komedi Oyuncu 4.8 2,668
2007 24 Dram Oyuncu 4.8 62
2006 23 Dram Oyuncu 6.4 227
2006 23 Aksiyon Oyuncu 2.9 245

Hayalet Avı
2006 23 Dram Oyuncu 6.5 2,654
2006 23 Dram Oyuncu 7.1 230
2005 22 Aksiyon Oyuncu 5.0 805
2005 22 Fantastik Oyuncu 4.8 173
2005 22 Romantik Oyuncu 6.4 889

Göz 3
2005 22 Korku Oyuncu 4.7 1,526
2004 21 Aksiyon Oyuncu    
2004 21 Romantik Oyuncu 5.9 133
2004 21 Komedi Oyuncu 6.7 1,099
2002 19 Dram Oyuncu 7.3 2,571
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (111,283) Rick and Morty (4,685) The Strain (3,144) The Defenders (2,062) Preacher (1,803) Suits (1,769) The Last Ship (1,565) Mr. Mercedes (1,365) Fargo (1,105) Twin Peaks (1,005)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017